Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce, služby: -nátěry oken, dveří -renovace fasád -natěračství -malířství -renovace nábytku.

Stavební činnost. Rekonstrukce staveb.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - okrasné mříže, ploty - vstupní branky - vjezdové a pojezdové brány. Výroba a montáž: - zámečnické výrobky na zakázku: - zábradlí, vrata, nosníky, konstrukce, oplocení

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.

Dodávka na klíč. Montáž, oprava, revize, zkoušky: -rozvody plynu, plynová zařízení, topení, vody (železo, plat, měď*, mědi). Práce: -domovní instalatérské, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační, voda -topenářské, topo, topení -plynoinstalace, plynařské. Oprava, opravy: -potrubní rozvody. Plnění: -plynové nádoby.

Služby: - vodoinstalace - topení Prodej instalatérského materiálu.

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské a natěračské materiály a potřeby. Maloobchodní prodejna: -Kroměříž, Kojetínská 1189 tel.:573335503. Prodejní sklad (maloobchodní prodej): -Kroměříž, Na Sádkách 1935 tel./fax.:573335501.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu. Velkoobchod, maloobchod, montáž, pokládka: -podlahy: plovoucí laminátové a dřevěné, korkové, vodivé, PVC (lino, linoleum), koberce, pomocný materiál.

Montáž, oprava, revize: -elektrická zařízení -hromosvody -veřejné osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Návrhy, projekce, realizace, elektromontáže: -slaboproudé rozvody: -elektronické systémy: -EZS elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy CCTV -satelitní přijímače -elektronický vrátný -strukturované kabeláže LAN.

Práce: -dlaždické - obklady a dlažby -bourací -drobné zednické a stavební -výkopové -fasády, omítky -rekonstrukce -sádrokartony.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

Práce: -geodetické -zeměměřické -vytyčování: -pozemnky, hranice, stavby, silnice.

Výroba, prodej, instalace a opravy: -elektrických strojů a přístrojů. Údržba: -elektroinstalace domů a veřejných prostor. Elektromontáže, montáž, instalace: -silnoproud -slaboproud -servis STA -kompletní elektro vybavení -společné televizní antény -montáže SAT a DVB-T .

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ VÝCHODNÍ MORAVA JN INTERIER: -stolař, truhlář, nábytkář Zakázková výroba, prodej: -vestavěných skříní, vestavené skříně s posuvnými nebo otevíracími dveřmi, interiér skříní -police, šatní skříní, zásuvky, drátěný program, držáky na pásky, kravaty. -výplně dveří-zrcadla s bezpečnostní folií, široká škála ...

Montáže, elektromontáže, elelktroinstalace: -rozvodny NN a VN -elektrické topení. -průmyslové -dodávky a montáže EPS Montáže: -kabelových tras, kabelové trasy Dodávky a montáž: -rozvaděčů -EPS. Montáž: -rozváděčů jalového výkonu -elektroinstalace technologických celků -motorické a světelné elektroinstalace ve včech ...

Krejčovství. Zakázková výroba, šití, oprava: -kožené i kožešinové oděvy.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Stavební firma. Práce: -zednické práce na klíč -montáže sádrokartonů -rekonstrukce staveb, bytová jádra.

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek - eurookna, dřevěná okna - dveře.

Stavební firma, stavební práce: -inženýrské sítě -komunikace.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Činnost: -projekce, projektování: -stavby, pozemních staveb -inženýrské sítě -komunikace -geodetická: -digitální měření -digitální mapy obcí a závodů -tématické mapy -zpracování územních plánů, urbanismus -poradenství a konzultace. Reprografické pracoviště: -velkoformátové scanování -digitalizace archivů.