Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Tesařství. Práce: - tesařské.

Plynoservis. Práce, montáž, revize: - plynařské - plyn.

Práce: - sádrokartonářské.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Výroba, pokládka, montáže: -podlahy z masivu. Práce: -podlahářské, podlahářství -renovace, broušení, lakování - podlahy a parkety.

Práce: -obkladačské. Montáže: -obklady -dlažby. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Revize, projektování, projekce: -elektrické zařízení. Školení elektrotechniků.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Práce, služby: -kamenické, kamenictví: -zpracování kamene (kámen).

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby, malování (i fasády) -natěračské, natírání, nátěry -fládrování (imitace dřeva). Výroba: -interiérové barvy: -PRIMA - otěruvzdorná -RUBIN - omyvatelná. Vyskotlaké stříkací zařízení: -nástřiky střechy, fasády, interiéry -WAGNER - systém airless: -bezvzduchové stříkání ...

Služby, práce: -malířství -natěračství

Elektromontáže. Elektroinstalace. Servis, opravy, revize: - elektrické zařízení.

Truhlářství.Stolařství. Výroba, dřevovýroba, návrhy na PC, realizace, montáže, prodej: -interiérový nábytek na zakázku: -bytový: -dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje -chodbové nábytkové sestavy -kuchyně, kuchyňský nábytek. -kancelářský -lékařský. Materiál: -laminované dřevotřísky olepované PVC hranou -výběr ...

Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Práce: - zednické, klempířské práce - zateplení fasád.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Truhlářství, stolařství. -truhlářské, stolařské práce - věstavěné kuchyně a skříně na míru.

Nabízíme geodetické práce - geometrické plány pro zaměření staveb, rozdělení pozemků, vytyčení hranic, polohopisné a výškopisné měření, měření přípojek inženýrských sítí, pasporty staveb.

Nabízíme geodetické práce - geometrické plány pro zaměření staveb, rozdělení pozemků, vytyčení hranic, polohopisné a výškopisné měření, měření přípojek inženýrských sítí, pasporty staveb.

Práce: -klempířské. -pokrývačské.