VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Práce: -stolařské,stolařství. Výroba,prodej: -nábytek,nábytku -dveře,okna,schody,obklady -bytové doplňky: -obývací stěny,kuchyně,přepážky, šoupací dveře,šatní skříně.

Zpracování přírodního kamene. Maloobchod,prodej: -mramor -žula -pískovec -výrobky z betonu: -zámková dlažba -vymývaný beton -obrubníky -žlaby -španělská keramika ROCERSA: -obklady -dlažby.

Kamenosochařství, kamenictví, kameník. Výroba: -pomníky -obruby -krycí náhrobní desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny, vázy, fotografie, urny, lucerny, mísy, písmo -pamětních desek.

Zámečnictví,kovovýroba. Výroba,oprava,montáž: -všechny zámečnické výrobky: -vrata,brány,dveře -schodiště,zábradlí -mříže včetně montáže -přístřešky a zimní zahrady -drobné práce z nerezových materiálů -jiné zámečnické práce dle dohody.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.

Řemeslo: -zámečník -instalace-voda.

Práce, realizace: -termofasády (zateplování fasád) -dekorační omítky v interiéru.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské,malby,malování -natěračské,nátěry,natírání.

Dřevovýroba Výroba - krmelce pro zvěř - kazatelny - dřevěné koryta - boudy pro psy Výroba - dřevěné obaly a palety

Prodej,maloobchod,pokládka: -PVC,linoleum -koberce bytové,zátěžové,obkladové, čistící zóny,hotelový program -dýhované,korkové,laminátové podlahy -dřevěné třívrstvé podlahy -DUO parkety,parketové vlysy -masivní dřevěné podlahy,zámecké mozaiky -přechodové a obvodové lišty, podložky,parozábrany,stavební chemie. ...

Truhlářství,truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -ložnice,obývací stěny,dětské pokoje -kuchyňský nábytek,kuchyně -kancelářský nábytek. Práce: -truhlářské -pokládka plovoucí podlahy. Montáže: -interiérové dveře -schodiště. Sídlo: -Zlín,Štěfánikova 3259.

Práce: -sváření hliníku a jeho slitin.

Instalace - anténní systémy Výškové práce v extrémním prostředí Výstavba - mobilní sítě