Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Laserový popis a gravírování dílů a forem. Konstrukce a výroba speciálních plátkových řezných nástrojů: - frézy válcové, kuželové, tvarové, kotoučové - zpětné záhlubníky - vrtáky se srážením a zahloubením - sekací nože a matrice. - soustružnické nože Upínací a měřící přípravky Konstrukce a výroba jednoúčelových zařízení 5-ti osé ...

Firma ZV - Nástroje s.r.o. vznikla jako nástupnická společnost po Zbrojovce Vsetín Nástroje a.s. a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nástrojů, přípravků a přesných strojních součástí včetně speciálních řezných a lisovacích nástrojů na objemové tváření. Pro nejkvalitnější splňění požadavků disponujeme konstrukční kanceláří, moderním systémem řízení ...

Provádíme stavební a obkladačské práce od A až po Z: - zateplování, zateplení fasád - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen, bytů, domů - výstavba bytových jader - sádrokartony, sádrokartonářské práce - omítky - podlahy - zámkové dlažby - pokládka plovoucí podlahy, linolea, vynil, PVC - půdní vestavby - interiérové ...

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Výrobky z: -přírodního kamene -žuly -mramoru -technistone -silestone -pískovce pro - interiér - parapety, obklady, schody, kuchyňské desky, obložení krbů.

Prodej, velkoobchod: - interiérová a venkovní svítidla - LED žárovky, pásky - Jablotron zabezpečovací systém - koupelnové ventilátory - napájecí zdroje - elektromateriál (jističe, vypínače, rozvaděče, kabely). Elektroinstalační práce.

Výroba, prodej: - kovové hadicové spojky, přípojky (přípojka, spojka hadicová vyrobená v kombinaci mosaz, dural) Obrábění.

Realizace střech. Řemeslo: -klempíř -pokrývač -tesař -střechy na klíč -ohýbané prvky z plechu (parapety) -fasádní systémy Cembonit, Cembrit (cementovo-vláknité desky)

Společnost Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám ve Valašském Meziříčí nabízí profesionální služby v oblasti elektro. Na základě dlouholetých zkušeností Vám poskytuje rychlé a efektivní řešení při - provádění elektromontážních prací - opravách a převíjeních asynchronních elektromotorů - opravách transformátorů do výkonu - zaměřování ...

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Práce: - strojní omítky (vnitřní, vnější).

Práce: - zednické - vnitřní omítky.

Stavební práce: - zateplování budov, fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce.

Kamenické práce, kamenictví: - sokly - zídky - ploty - obklady z přírodního kamene - krby z obkladu i masivu - pomníky.

Kovovýroba. - kompletní zpracování plechů CNC technologií (laser, nůžky, ohraňovací, vysekávací lisy) - ohýbání, stáčení, lisování - svařování ocelových, nerezových i hliníkových plechů a profilů - elektroerozívní řezání - kovoobráběčství

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, zátěžové, běhouny). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Výroba, prodej: - povlakovací centrum PLATIT - nanášení fyzikálních a galvanických vrstev - metalizace nevodivých substrátů - galvanické povrchové úpravy a lakování - tamponový tisk - výroba precizních komponentů.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Kominictví: - opravy stavby komínů - montáže komínových systémů - vložkování, revize, kontroly a čištění komínů - prodej krbů, krbových kamen, kotlů - jádrové vrtání železobetonu betonu zdiva - půjčovna přívěsných vozíků.