VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Obráběčství: -zakázková výroba -CNC frézování. Zakázková tvorba NC programů. Výroba: -elektrody pro elektroerozivní obrábění.

Výroba a montáž: - bezrámové a rámové zasklívání balkónů a lodžií - zábradlí na lodžie a balkóny - stříšky nad vchody, balkóny a lodžie - zavětrování vchodů - zimní zahrady - světlíky - skleníky - rekonstrukce, repase balkónů

Stavební společnost. Výstavba: - průmyslové stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

GABION-JM - realizace prací z kamene - gabiony, zídky, ploty, sokly, podezdívky - dlažby, schody, krby, jezírka.

Činnost: - umělecký kovář.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Čalounictví. - opravy čalouněného nábytku, sedacích souprav, křesel.

Činnost: - dřevořezbářské práce - dřevořezba.

Kompletní elektroinstalace, údržba a revize zařízení do 1000V. Materiál potřebný k instalaci rozvodů, rozvaděčů a osvětlení vč. revizí. Zapojení domácích spotřebičů: - digestoře, větráky, elektrické vytápění, trouby a sporáky. Montáže: - elektromontáže od A po Ž - hromosvody. - brány, branky, pohony na brány, vrata, rolety

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce budov, domů - suchá výstavba - střechy - zateplování fasád.

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotle na tuhá paliva - ohřívače vody - krbová kamna, - čerpadla ústředního topení.

Služby zakázkového dámského i pánského krejčovství a módního studia. Výroba: - svatební ručně vyšívané šaty, plisování látek, šití krojů a historických uniforem a další - bytový textil, peřiny a polštáře, potahy na sedací soupravy, záclony a závěsy.

Realizuje stavby na klíč menšího až středního rozsahu. Hlavní náplní našich služeb jsou rekonstrukce koupelen, panelových bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, půdních vestaveb. Stavební činnost, služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - podlahářské práce - montáž sádrokartonů a minerálních podhledů - půdní vestavby.

Drátenictví, zpracování kůže, šití - drátěné výrobky - kožené opasky - šité bytové doplňky.

Geodetická kancelář, geodézie - geodetické práce - digitalizace mapových podkladů - geometrické plány - mapování.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.

Instalatérské práce: - instalace nových rozvodů vody - vybavení studen, vrtů - rozvody venkovní, vnitřní kanalizace - montáž, rekonstrukce vytápění - podlahové vytápění - domovní průmyslové plynovody - rekonstrukce plynoinstalace.

Truhlářství, podlahářství Kompletní dodávka interiérů: - podlahy, dveře a nábytek na míru.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.