VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - elektromontáže - revize - montáž veřejného osvětlení

Stolařství, výroba: - dveře - vestavné skříně - kuchyně - dětské pokoje

Činnost: - zemní práce - nákladní autodoprava

Klempířství a oprava karoserií -Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely

Zaměřujeme se na tyto služby: - práce s autojeřáby - autodoprava - pronájem jeřábů s nosností do 35 tun - vykládka, stěhování, osazení, vyvážení strojů a zařízení do 50-ti tun.

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.

Podlahy od A do Z - měření vlhkosti - vyrovnání podlah - broušení a penetrace - obkládání schodů - pokládka a lepení pvc lina, koberců, vinylových a plovoucích podlah

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Hostinská činnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací, koupelnový -kuchyňské linky -schodiště -dveře -postele.

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Zemní a výkopové práce, autodoprava. Prodej kameniva.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Stavební činnost: - výstavba inženýrských sítí - realizace hlavních řádů i přípojek - kanalizace - gravitační i tlakové - plynovodní řády - nízkotlaké a středotlaké - vodovody - PE i PVC - regulace vodních toků - úprava břehů a vodních stupňů z kamene - zhotovení opěrných zdí z monolitního železobetonu i drátokošů - ...

Maloobchod, prodej: - obklady, dlažby, vany, sprchové baterie, koupelnový nábytek, doplňky, sanitární keramika - plovoucí dřevěné podlahy, linoleum. Rekonstrukce: -interiery - bytové jádro - koupelny. Stavební zednické práce.

Dodávka: - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky, voštinové desky HEXALU, HEXAZINC, kompozitní desky - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky - kompozitní materiál ACP - voštinové a kompozitní desky - voštinové desky HEXALU, HEXAZINC. Lepení - velkoplošné materiályformátování, frézování a výřezy různých tvarů.

Výroba, řemeslo: - klempíř - pokrývač - tesař - dřevěné, lepené a sbíjené dřevěné konstrukce - lepené střešní konstrukce. Prodej, rozvoz: - izolace proti vodě a zemní vlhkosti - tepelněizolační materiály - tenkostěnná kouřovina - dřevoštěpkové desky - parozábrany - podstřešní fólie - spojovací a kotevní materiál - silikonové a ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Pokládáme lité anhydritové podlahy. Pronájem značkových čerpadel. Pobočky: - Dr. Milady Horákové 420/8, 75124 Přerov II - Předmostí - Pechova 4400/50, 61500 Brno - Židenice - U průseku 1160/2, 10200 Praha - Hostivař.

Služba, řemeslo: - zámečnictví (zámečnické práce) - svařování kovů (kovovýroba).