VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Silnoproudé elektroinstalace průmyslových, kancelářských a bytových prostor. Slaboproudé elektroinstalace MaR a TV/SAT.

Stavební činnost: - zateplování budov, izolační práce - střechy - izolace plochých střech, nátěry střech - komíny - oprava stávajících cihlových komínů - nátěry konstrukcí, fasád pomocí horolezecké techniky.

Realizace střech na klíč. Rekonstrukce střech. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Prodej: - střešní materiály. Zateplení šikmých střech. Poradenská a rozpočtová činnost.

Drobné stavební práce: - šamotářské - zednické - podlahářské - bourací.

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Kovovýroba. Povrchová úprava kovů. Svařování, svářečské práce. Zemní práce.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Poradenství, servis a montáž: - elektro - kabelové rozvody - společné a individuální antény - satelity.

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Elektroinstalace. Instalace, montáže, opravy, revize: - elektrická zařízení, elektro - hromosvody. Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Výroba: - transformátory (jednofázové síťové, bezpečnostní, oddělovací a toroidní, vysokonapěťové) - zaměření na: speciální nestandardní vinutí a opravy atypických vinutí - zapalovací cívky zážehových motorů do 40KV - transformátory a tlumivky feritové a vzduchové - kabeláže, kabelové svazky a stříhání vodičů i bužírek - zdroje ...

Montáž, revize: - plynovody - technické plyny - potrubí, trubní rozvody - trubní rozvody technologických zařízení. Rozvod, instalace: - vodo, topo, plyn.

Zemní práce, pokládání: - telekomunikační kabely.

Výroba: - technické plyny. Instalatérské práce.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Malířské, natěračské práce. Broušení a lakování parket.

Instalatérské a topenářské práce.

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Konstrukce, výroba: - vstřikovací formy na plasty - formy vyfukovací, vakuovací a na gumu.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.