VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pánské košile - zástěry, rondony pro kuchaře, kuchtičky, kuchařské blůzy. Strojní vyšívání.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Služby: - kompletní nabídka geodetických a zeměměřičských prací - vytýčení hranic parcely nebo rozdělení parcely - zaměření podélného a příčného profilu parcely - zaměření inženýrských sítí - zaměření a zanesení hotové stavby do katastrálních map pro vyjmutí pozemku pod stavbou z pozemkového fondu a udělení parcelního čísla.

Stavební činnost: - venkovní úprava objektů občanských i průmyslových - venkovní fasády (hladké, štukové, strukturované, TERRANOVA, CAPAROL, EKOLAK) - zateplené fasády (polystyrén, minerální plsti) - strojní omítky vnitřních i venkovních fasád.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Řemeslo, montáž, oprava, servis, revize: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - domovní a průmyslové plynovody - tepelné izolace.

Mistr lidové umělecké tvorby. Výroba, tvorba: - valašské škrábané kraslice - voskové reliéfy a moderní dírkové kraslice (slepičí, kachní i jako raritu škrábané kraslice pštrosí). Ručně vyráběné zboží: - perníčky - vánoční dekorace, věnce. E-shop.

Zaměřujeme se na: -dřevostavby a řemeslné práce v oblasti stavebnictví -rekonstrukce památkových objektů.

Stolárna. Stolařské práce. Výroba: -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek. Prodej: -obkladový a dekorativní kámen.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek.

Řemeslnické práce: - malířské, malířství - natěračské, natěračství - malby omítek a sádrokartónů - nátěry truhlářských výrobků (okna, dveře apod.) - nátěry zámečnických a klempířských konstrukcí (zárubně, zábradlí, střechy, parapety … ) - nátěry potrubí a nástřik otopných těles - nátěry omítek a betonových povrchů (linkrusty, ...

Zemní práce. Výkopové a demoliční práce.

Elektromontáže, projekce, revize: - elektrická zařízení. Školení: - bezpečnostní předpisy v oblasti elektro.

Vodoinstalatérské a topenářské práce. Montáž, prodej, servis, oprava: - pozinkované, plastové a měděné potrubí.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.