Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Firma Rostislav Kotrla se sídlem ve Vsetíně se zabývá zateplením rodinných a bytových domů a také komerčních budov. Při své práci využíváme stříkanou PUR izolaci a foukanou celulózovou izolaci. Současně zajišťujeme také zateplování a izolaci vnitřních i vnějších konstrukcí, střech a krovů, půd, obvodových stěn a příček, stropů a podlah a ...

Stavební firma LARS M+K s.r.o. zajišťuje veškeré stavební práce a nabízí svým zákazníkům kvalitní práci za rozumnou cenu. Stavba, stavební činnost, rekonstrukce, oprava: - stavba na klíč (kompletní dodávka všech stavebních prací) - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - ...

Komplexní dodávky vzduchotechniky, klimatizace pro průmysl i občanskou výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizace - technologické chlazení, vodní chlazení - zdravotechnika - řídící systémy.

Společnost HAJDIK a.s. se zabývá kompletní péčí o povrchovou úpravu prostřednictvím mokrého lakování. Nabízíme špičkovou kvalitu péče o povrchové úpravy v oborech automotive, kolejová vozidla i strojírenství. Díky kombinaci manuálních a automatických technologií si dokážeme poradit jak s malými, tak i s velkými díly, a to efektivně a ekonomicky. ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví

Pronájem lešení - k dispozici 2500m/2 systémového lešení UNI - MJ 70. Montáž, demontáž lešení. Zateplování fasád. Injektované kotvení.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře, schodiště. Tesařství. Výroba tesařských konstrukcí - vazby rodinných domů, altánů, přístřešků.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku - ložnice, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku z masivu - dřevěných schodů - dřevěných soch. - plotů - schodů včetně zábradlí.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - nábytková dvířka.

Tesařské práce. Stavba klasických roubených domů - dřevěnice. Také realizujeme moderní robené domy a sendvičové stavby. Rekonstrukce stávajících staveb. Výroba dřevěných interiérů.

Stolařství. Výroba, prodej: - včelařské úly - včelařské potřeby.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -z masivního dřeva, lamino, dýha, apod. -kuchyňské linky -kancelářského nábytku -dětské pokoje a ložnice -pokládku plovoucích podlah.

Stolárna, výroba, e-shop: - postele - skříně - zahradní nábytek - nábytek na míru

Práce stolařské a truhlářské: - zakázkový a atypický nábytek - kuchyňské linky, koupelnový nábytek, vestavné skříně - kancelářský nábytek - stavební dřevěné díly - zahradní nábytek.

Truhlářství. Výroba, prodej: - školní a kancelářský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dřevěné schodiště, dveře - kusový nábytek. Další provozovna: - třída Svornosti 180/8, 779 00 Olomouc, - www.acko-olomouc.cz - tel.585425742.

Truhlářství: - vestavěné skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - psací stoly, postele, knihovny.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Zakázková výroba: - nábytek na míru z lamina - zařízení obchodů a barů.

Truhlářství. Zakázková výroba : - dřevěná vrata - altány - pergoly - garážová stání - kuchyně - dřevěné schody, zábradlí. Výroba, prodej a montáž: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu, dýhy a lamina skříně - dřevěné dveře interiérové, venkovní.

Činnost: - nové střechy - rekonstrukce střech - výškové práce - rizikové kácení stromů.

Klempířství, pokrývačství. Výstavba střech: - používáme většinu střešních krytin - pálené tašky, beternitové šablony, šablony z recyklátu, plechové šablony, plechy imitace pálené tašky, falcované plechy, trapézy, asfaltové šindele, asfaltové pásy. Kontrola stavu střech, opravy a rekonstrukce. Výškové práce: - revize průmyslových ...

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba, čalounictví: -čalounění dveří -autočalounění -sedací soupravy, válendy, dvojlůžka -patrové postele, lavice, rozkládací křesla a válendy, kuchyňské jídelní kouty, lavice, matrace, šatní stěny, ložnicové soupravy a noční stolky, taburetky, toaletní stolky, ...

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Stavební činnost. Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Revize: - elektro. Voda, topení, plyn: - výměníkové stavnice - plynové kotelny - plynoinstalace, plynové kotelny. Doprava: - vnitrostátní nákladní.

Umělecké zpracování dřeva. Zakázková truhlářská výroba. Výroba: - komponenty historizujícího nábytku - hodiny, bytové doplňky - štípaného šindele. Realizace - lovecké interiéry. Dřevořezby - sakrální tématika.