Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce a zámečnictví. To vše v rámci svým služeb nabízí pan František Hořák. Naše firma se zabývá poskytováním služeb v oblasti kovovýroby a také stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na výrobu a montáž ocelových i železobetonových konstrukcí, kovových výrobků a také zámečnické práce. Součástí ...

Zateplování rodinných domů zateplovacím systémem PAULÍN. Sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen, stěrkování vnitřních omítek, rekonstrukce "baťové zástavby" včetně zateplení a obložení cihelným páskem.

Výroba konstrukcí rámů. Zámečnické práce: -svařování hliníku metodou tig-wig - výroba posuvných samonosných bran, konstrukcí a rámů. Opravy dílů z hliníkových a hořčíkových slitin..

Firma Petr Novotný se sídlem v Otrokovicích v okrese Zlín se zabývá veškerými stavebními pracemi. Provádíme hrubé stavby od základové desky až po střechu domu. Dále také rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Součástí naší činnosti jsou také montáže sádrokartonu a obkladačské práce. Naše činnost: - stavební práce - hrubá stavba - ...

Malířství: - práce malířské - malby a nátěry v interiéru a exteriéru

Služby, realizace: - lité podlahy - lité potěry anhydritové i cementové - tepelně izolační a vyrovnávací vrstvy podlah - lité výplňové směsi – pěnobeton, polystyrenbeton - samonivelační stěrky, tenkovrstvé potěry - rekonstrukce povrchů garáží a technických prostor, odolné syntetické nátěry - stěrky, hydroizolace interiérových podlah

Provádíme veškeré čalounické práce, zakázkové i sériové čalounění. Specializujeme se na židle, křesla, sedací soupravy, sofa, starožitný nábytek - restaurování včetně stolařských prací. Výroba na míru: sedací soupravy, křesla, matrace, plachty a taburety. Nabízíme autočalounictví - autosedáky, výplně dveří, autoveteráni.

Výroba, strojní vyšívání: - reklamních textilních doplňků s výšivkou, praporů, nášivek a reklamních předmětů. Reklama : - reklamní a dárkové předměty - grafické práce.

Zámečnictví, kovářství. Práce: -zámečnické -kovářské -umělecké kování. Zakázková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mříže, ploty -brány -krbové mřížky, nářadí -svícny. Kutí, ostření: -motyky -sekáče -sekyry.

Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace vody - topenářství, instalace topení. - plyn.

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Pokojový malíř. Služby: - malby interiérů - luxusní malby - nátěry dřeva, kovů - obnova barvy u fasády.

Výroba, montáž podskupin pro automobilový průmysl: -tlakové omývače světlometů osobních automobilů -držáky uhlíků pro malé elektromotory v automobilech (pro střešní okna, el.zavírání oken, nastavování sedadel -zadní plastové stěrače pro osobní automobily -elektromontáže, elektromontážní práce -osazování desek plošných ...

Obchodně strojírenská společnost. Práce, kovoobrábění: -obrábění kovů -opracování odlitků -soustružení, frézování na CNC strojích -opracování skříní. Výroba: - třída 2.května 76361 Napajedla.

Firma HD GEO, s.r.o. se specializuje na provádění zeměměřičských prací. Mezi naše služby patří tvorba geometrických plánů, vytyčování hranic pozemků, polohopisů i pasportizace budov. Naši kancelář najdete ve Slavičíně na ulici Osvobození. Zeměměřická činnost, služby: - geodetické práce pro katastr nemovitostí geometrické plány, vytyčování, ...

Strojírenská výroba: -CNC frézování, CNC soustružení -zářízení. Práce: -výroba a konstrukce přípravků -montáže obráběcích strojů.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Malířské a natěračské služby. Malování bytů, domů i komerčních objektů a nebytových prostor. Působnost v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.