Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Kompletní slaboproudé a silnoproudé elektro práce. NON STOP elektro havárie - havarijní služba. Zabezpečovací technika. Kamerové a dohlížecí systémy. Anténní rozvody ( STA / SAT / TV ). Domovní zvonky a videozvonky. Přístupové systémy, evidence pohybu osob, docházkové systémy. Telekomunikace. Audio technika a ozvučení. Datové ...

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

Firma Marek Vidlák se zabývá profesionální péčí o dřeviny. Arboristice se věnuji již řadu let a zajišťuji mimo jiné rizikové kácení stromů, sečení trávy či údržbu zahrad. Provádím také čištění kopaných studní. Služby: - arboristika - péče o dřeviny - rizikové kácení stromů - řez stromů - výsadba stromů a zahrad - sečení trávy - ...

- ořezy a rizikove kácení stromů -práce ve výškách s použitím horolezecké techniky: - opravy, nátěry fasády, střechy, konstrukcí - čištění ploch ve výškách - čištění a nátěry okapů - mytí oken - odtraňování, shoz sněhu, rampouchů - instalace reklamy, zábran proti ptactvu.

Malířské, natěračské práce.

Servis plynových zařízení, elektrospotřebičů

Služby: - elektroinstalace - revize - návrh, dodávka komplexní elektro zařízení, technologie měření a řídící systém.

Montáže, instalace, revize: -elektrická zařízení bez omezení napětí -zařízení rozvoden a trafostanic. Oprava: -transformátory. Projektování: -rozvodny -řídící systémy. Měření termovizní kamerou.

Malířství. Malování interiérů: - bytů, pokojů, kanceláří. Opravy bytových omítek. Nátěry: - oken, radiátorů...

Provádění: -tepelná izolace a hydroizolace polyuretanovou pěnou: -svislé a vodorovné konstrukce (střechy) -nádrže a chladící boxy -výplně dutin polyuretanovou pěnou. Výroba: -výrobky z tvrdé polyuretanové pěny.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce všeho druhu. Opravy a rekonstrukce: - pokovení zkorodovaných ocelových zámečnických a klempířských konstrukcí - hydroizolace plochých střech včetně nátěrů - sanace betonových konstrukcí - zateplovací termoizolační stěrky TK therm 3.tisíciletí, včetně nátěrů - venkovní ...

Stavební firma. Zateplování fasády: - rodinné domy - bytové domy.

Práce: -sádrokartonářské -zateplování budov PAULÍN, STOMIX -dekorační omítky -obklady koupelen -bytová jádra -opravy komínů -zelená úsporám.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Čištění kanalizací a odpadů strojově tlakovou vodou. Zajišťujeme služby ve Zlíně a okolí.

Naše firma Jan Bilík sídlící v okrese Zlín se již téměř 15 let zabývá komplexní realizací obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru. Pokládáme také velkoformátové obklady a dlažby. Naší specializací jsou především rekonstrukce koupelen. Dále také provádíme rekonstrukce domů a zateplování budov, jako i dodávku a montáž sádrokartonových konstrukcí ...

Malíř pokjů. Malířské a natěračské práce: - výmalba bytů, domů, kanceláří - nátěry dveří, zárubní, radiátorů - natírání plotů, pergol aj. dřevěných a kovových povrchů

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství včetně výroby jednoúčelových strojů a zařízení. Návrh a výroba forem pro betonové výrobky.

Výkopové a zemní práce minibagrem. Doprava multikárou.

Činností naší společnosti GH domy s.r.o. se sídlem ve Zlíně jsou již více než 25 let veškeré stavební práce. Pokud plánujete stavbu rodinného domu na klíč jsme Vám plně k dispozici. Dále Vám nabízíme pomoc s terénními úpravami nebo zkušený a seriozní stavební dozor nad stavebními pracemi, průběžnou kontrolou stavebních prací a zastoupení v jednání ...

Montáže, oprava, rekonstrukce, projekce, revize: -elektroinstalace -hromosvody. Montáž, instalace: -domácí telefony -elektrické topení.