Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Provádění výškových a zednických prací.

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Firma SEA Zlín s.r.o se zabývá výrobou kotlů a rekonstrukcí kotelen - komplexní dodávka, montáž a servis. Jako Zlínská firma s dlouhodobými zkušenostmi se zabýváme rekonstrukcí kotelen, včetně dodávky a montáže tlakových zařízení, plynových rozvodů a plynovodů. Jsme certifikovaní specialisté na výrobu kotlů ...

Sklenářství. Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - řezání, vrtání skla. Výroba: - skel na míru - zrcadel - sprchové kouty. - interiérové i exteriérové prvky ze skla - obklady, zábradlí

Sklenářství: - zasklívání-zrcadla na míru - broušení a vrtání - izolační dvojskla - sprchové kouty. - přístřešky z lexanu.

Sklenářské práce: -řezání, broušení skla -lepení skel a zrcadel -montáž zrcadel i skel v interiérech -vrtání otvorů -výroba skleněného nábytku -pískování -zasklívání.

Společnost Gasedo - Martin Dolanský Zlín provozuje eshop detektor-shop.cz, kde můžete objednat profesionální detektory plynu. Využijte možnost pronájmu - zapůjčíme spolehlivý osobní detektor plynů pro profesionální použití v oblasti, kde hrozí nebezpečí při práci s výbušnými či jedovatými plyny nebo nedostatek kyslíku. Také provádíme revize ...

Práce sklenářské: -zasklívání, řezání, broušení, vrtání skla -lepení skel. Výroba ze skla: -akvária -terária -zrcadla -autozrcátka (zpětná zrcátka) -skleněné skříně -výstavní skříně -vitríny -izolační dvojskla, dvouskla -DITHERM vakuovaná skla -polystyrénové rohy na akvária. Rámování: -obrazy.

Sklenářství. Práce: - opravy poškozených skleněných výplní - zasklívání oken, výloh, dveří i v domácnostech - lepení zrcadel - terária, akvária - dvojskla - broušení a vrtání skel a zrcadel.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Firma REMO CZ Tlumačov, s.r.o. vyrábí a dodává jeřáby a zdvíhací zařízení. Jsme zaměřeni především na výrobu jeřábů mostového typu a jeřábů konzolových nebo sloupových. Vyrábíme nové jeřáby a řešíme také jejich rekonstrukce a generální opravy. Výroba: - mostové jeřáby, mostový jeřáb - portálové jeřáby, portálový jeřáb - sloupové, konzolové ...

Práce: -zámečnické -svařování TIG a CO2 -dělení materiálu na pásové pile -ohýbání plechu -obrábění kovů -mechanické leštění a broušení. Výroba z nerezu a oceli: -zábradlí, mříže, schody, schránky.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Kovovýroba, výroba: -stavební zámečnické výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálů: -řezání, stříhání, ohýbání plechů -zakružování a stáčení trubek a profilů -lakování Kovoobrábění.

Návrh, konstrukce, výroba: -formy: -pro vstřikování termoplastů -pro vulkanizaci -pro vstřikování hliníku. Výroba: -vstřikování plastových dílů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl

Kominictví. Demolice původních starých komínů. Výstavba komínů. Rekonstrukce, frézování, vložkování komínů. Kotlíkové dotace.

Zámečnická výroba, kovoobrábění

Stavební firma ALSPO ZLÍN je odborníkem ve stavebnictví. Zajišťujeme komplexní dodávky staveb, dopravní, pozemní a inženýrské stavby, výstavby a rekonstrukce budov či jejich zateplování v České Republice i na Slovensku. Také vám poradíme v oblasti stavebnictví. Firma je držitelem certifikátu jakosti -ISO 9001:2001 -ISO 14001 -OHSAS ...

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Divize zinkovna: -galvanické zinkování, eloxování, moření hliníku. Divize solar: -kompletní realizace, servis fotovoltaických systémů.