Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -zemní, výkopové Mini-rypadlo: -výkopy základů, přípojek, pařezů -vyhlubování rýh -nakládání sypkých hmot -bourání plotů.

Stavební činnost, stavební práce: -rekonstrukce a výstavba rodinných domů -zateplení, zateplování fasád -rekonstrukce staveb, budov, domů -průmyslové a občanské stavby -realizace bazénů -výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkové dlažby -opěrné zdi, zpevněné plochy -montáž sádrokartonů -výstavba inženýrských sítí, ...

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Stavební firma. Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů - montovaných hal Rekonstrukce bytových jader. Realizace, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolace plochých střech - klempířské práce.

Nabídka elektromontážních prací či montáží silnoproudých a slaboproudých rozvodů v budovách, halách, bytech nebo rodinných domech.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Nabízíme služby z oblasti odívání: - odborné poradenství i pro plnoštíhlé a nadměrné velikosti - dámské šaty, sukně, halenky, kalhoty, kostýmy, saka, lehké pláště - pánské kalhoty, lehká saka, košile, kravaty, lehké pláště - povlečení, lemování záclon, ubrusů a dalších doplňků - pro firmy oblékáme zaměstnance a zajišťujeme vybavení (restaurace, ...

Konzervátorská dílna. Činnost: - restaurátorské práce - opravy historického nábytku, zbraní, hodin.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Foukané tepelné izolace. Řešení akustiky-odhlučnění podlah, stěn a stropů. SDK konstrukce.

Izolatérské práce. Návrhy, dodávka, montáže: -hydroizolace, izolace proti vodě: -střechy, terasy, spodní stavby a základy -zahradní jezírka a bazény.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Betonáže: - průmyslové podlahy - kladení armatur.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - revize hromosvodů Montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - satelitní, anténní technika. Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Prodejna: - Kloboucká 763, Brumov-Bylnice - tel.: 778 071 120

Kompletní výstavba rodinných domů. Zateplení fasády, domu. Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Obkladačské práce - obklady, dlažby, zámková dlažba. Podlahářské práce - pokládka plovoucích podlah. Montáže obložkových zárubní. Zednické práce.

Valašské dřevěnice na klíč. Výškové práce horolezeckou metodou: - opravy budovy ve výškách. Natěračské práce, natěračství. Zateplování staveb: - izolační, izolatérské práce, tepelné izolace - zateplení fasády bez lešení.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -hutnící stroje -bourací kladiva -diamantová, kotevní technika -bagry, nakladače Služby: -zemní stavební práce -prodej a servis stavební mechanizace Takeuchi

Oprava, úpravy: - oděvy, konfekce, šaty.