Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Specialista na komplexní realizaci studny vrtané a kopané a její údržbu: umístění a návrh studny, povolení studny, čištění a regenerace studní, opravy studní, odběr a rozbor vody, úprava a filtrace vody, čerpadla. Působíme po celé Moravě a Slezsku.

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Podlahářství, podlahářské práce: - pokládka koberců, parket, PVC, plovoucích podlah - lištování podlah, renovace podlah, penetrace podlah.

Práce: - hydroizolace plochých, mírně šikmých střech - hydroizolace zelené střechy, balkony, terasy - hydroizolace podzemních konstrukcí, základů domu - izolace proti radonu a úniku ropných látek - izolace proti chemii, ropě, nebezpečnému odpadu - izolace bazénů, jezírek, vodních ploch.

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Provádíme zateplovací práce a montáže sádrokartonů. Specializujeme se na zateplování a izolační práce s využitím sádrokartonu a kazetových podhledů ve Zlíně a okolí.

Činnost: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) - revize elektrických zařízení.

Činnost: - zpracování odborných VŠ textů - tvorba vysokoškolských seminárních, bakalářských, diplomových, rigorózních a MBA prací.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Služby: - technické návrhy v oblasti vzduchotechniky, rekuperace a klimatizace - poradenství, konzultace.

Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Rekonstrukce domů, bytů. Zateplování fasády.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Zateplování budov, RD, fasády. Tepelné izolace: - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerální vlákna. Občanská výstavba. Průmyslová výstavba.

Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Zednictví: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb.

Provádíme: -realizace certifikovaných dětských hřišt´z akátové kulatiny - truhlářské práce, - zakázkovou výrobu nábytku z masivu i lamina - výrobu celomasivních postelí - řezbářské práce - výroba kuchyňských linek, dětských pokojů, kanceláří, aj. - výrobu a prodej ručně vyřezávaných stojanů na víno