Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Povrchová úprava kovů a plastů: - mokré lakování plastových a kovových dílů - galvanické zinkování - chromování - niklování - mědění - chromátování hliníku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, instalace: -střešní krytina -střešní doplňky -střešní okna -plastové žlaby, svody -střešní šindele -klempířské prvky Montáž: -střechy na klíč. Výškové práce.

Kovoobrábění, kovovýroba: -mechanické úpravy kovů -práce: -na soustruhu, soustružnické, soustružení -na frézce, frézařské, frézování -na vrtačce, vrtačské, vrtání -na brusce, brusičské, broušení -na CNC stroji.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Zakázkové krejčovství: -zakázkové šití: -dámské oděvy. -společenské šaty -obleky, saka, kalhoty. Vytváření osobního stylu - image. Prodej metráže.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Výroba - zahradní domy - pergoly Zateplování - budovy Výstavba - oplocení - ploty Výstavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce - domy Rekonstrukce - bytová jádra - koupelnyomítkářské práce

Kamenictví, kameník, kamenické práce, výroba: -pomníky -obruby -krycí desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny -vázy -fotografie -urny -lucerny -mísy -písmo -pamětní desky -materiály: -žula, teraco (teraso) -tuzemské i dovozové -mramor.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.

Zakázková výroba - kusová i malosériová produkce. Kokoobrábění: - kompletní třískové CNC obrábění včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a drobné montáže - CNC soustružení, 5-osé frézování.

Zámečnické práce. Zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Práce: - tesařské - pokrývačské

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování - rekonstrukce bytových jader - stavby komínů - zámkové dlažby.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Stavební, výkopové a zemní práce. Naši stavební činnost realizujeme v okresech Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Výroba, konstrukce a výpočty: -kontrolní kola -broušená ozubená kola, etalony v kvalitě 3 DIN. Broušení, přebrušování: -ozubených kol.

Klempířství Podešva Zlín provádí již od roku 2000 speciální ruční klempířské práce. Zajistíme realizace i opravy plechové střechy, vyrobíme a instalujeme okapové systémy, atiky, oplechování štítů, komínu, dveří. Provádíme izolace střech - aplikujeme střešní folie Fatrafol na všechny typy budov s plochou střechou. Činnost směrujeme ...

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

Stavební společnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - zednické práce - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Móda pro plnoštíhlé. Výroba, šití, maloobchod, prodej: -dámská konfekce v nadměrných velikostech (oděvy): -kalhoty, sukně, halenky, saka, kostýmy, bundy, pláště -výrobní ceny.