Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Renovace dřevěných podlah, podlahářské práce: -dřevěné podlahy, tělocvičny, taneční sály - včetně dodání materiálu. Pokládání, montáže: -plovoucí podlahy -palubové podlahy -mozaiky -OSB desky -parkety.

Stavební společnost zaměřena na monolitické stavby, železobetonové konstrukce. Železobetonové základové desky, opěrné zdi, mosty, silniční konstrukce, stropy, ČOV. Pokrývačství, tesařství.

Společnost Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské i natěračské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádíme protipožární nátěry stavebních, ocelových konstrukcí, vysokotlaké stříkání technikou airless. Dále obytné kontejnery - nátěry, malby, tapetování, malování bytů, kanceláří, administrativních i výrobních prostor - dekorativní ...

Firma se zaměřuje na potrubní systémy, ocelové konstrukce, svářečské a zámečnické práce, montážní práce, údržbu a servis výměníkových těles.

Prodej, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a ocelové podhledy a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND FORMAL -sádrokartony -minerální podhledy.

Firma AH podlahy realizuje pokládku litých, betonových a průmyslových podlah. Dodává vsypové a samonivelační podlahy, na které aplikuje strojní hlazení povrchu nebo protiskluzové zdrsnění kartáčováním. Provádí řezání a tmelení dilatačních spár, opravy a sanace betonových podlah.

Elektrikáři Zlín. Služby: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody - revize - opravy elektrických a elektronických zařízení - kamerové a zabezpečovací systémy - domovní telefony - montáž a servis televizní a satelitní techniky.

Návrhy, 3D vizualizace a virtuální realizace interiérů na PC. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba, montáže: -nábytek z lamina na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavné skříně, předsíňové stěny -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek restauračních ...

Nabídka slaboproudých a silnoproudých elektroinstalací.

Výroba, šití: -sportovní oblečení, dresy pro týmové sporty: -fotbal -házená -volejbal -basketbal -florbal -hokej -tréninkové oblečení -sportovní tašky. Potisk: -veškerý textil -oděvy dle zakázky.

Zámečnické práce. Výroba, oprava kovových konstrukcí - dveře, brány, ploty aj. Výroba svařovaných celků. Kovoobrábění - výroba dílů a komponentů. Práce: - CNC frézování – 3osé centrum HAAS FV2 - CNC soustružení – DMG NEF 600 - Konvenční soustruh, frézka, bruska na kulato Výroba jednoúčelových strojů, úpravy stávajících strojů a ...

Hledáte spolehlivou a efektivní autodopravu pro váš stavební projekt? Služby společnosti Autodoprava Cyril Sukup jsou tu pro vás! Nabízíme rychlé přistavení kontejnerů přímo na místo, ať už potřebujete odvézt přebytečný materiál nebo přivézt nový. Zajistíme odvoz a dovoz všeho, co je potřeba – od stavebního materiálu po těžkou techniku. Dovoz ...

Společnost Richard Chrastina provádí veškeré instalace vodo topo plyn - vodoinstalační, topenářské a plynařské práce v regionu Zlín, Vsetín-Zlínský kraj. V oboru vodoinstalační práce realizujeme nové rozvody vody a odpady pro rodinné domy, bytové, panelové domy i průmyslové objekty a provádíme jejich rekonstrukce. Rozvody vody ze všech ...

Výroba elektro rozvaděčů pro automatizaci. Tvorba projektové elektro dokumentace. Oprava jednoúčelových strojů. Revize elektrických strojů a zařízení. Elektromontáže. Montáž strojních zařízení. Automatizace.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: - automobilová těsnění - plochá průmyslová těsnění - těsnicí průmyslové prvky a materiály - zakázková výroba těsnění - lisovna kovů s nástrojárnou - vysekávané a vyřezávané dílce - těsnicí a vymezovací podložky - řezání laserem i vodním paprskem.

Práce v oboru elektro: - silnoproud - eletroiinstalace, montáže, oprava a údržba zařízení do 1 000 V, elektro revize, hromosvody. - slaboproud - domácí telefony, videotelefony, kamerové systémy, zabezpečovací systémy, televizní rozvody, datové rozvody - protipožární systémy. Nástřiky kabelů. Těsnění spár, prostupů (kabely, plastové, ...

Komletní práce v oblasti elektroinstalací: - silnoproud - slaboproud - protipožární systémy.

Hodinový manžel: - drobné opravy v domácnosti - opravy vody, odpady, elektro, malování, nátěry - skládání nábytku - stěhování - zahradní práce a další. Akutní opravy i o víkendech a svátcích dle domluvy. Sídlo: - nám. T. G. Masaryka 1281, 760 01, Zlín .

Služby hodinového manžela.. Elektroinstalační práce. Revize elektrických zařízení. Drobné zednické práce.

Střešní centrum Everest. Klempířská dílna. Výroba: - vlastní plechové krytiny pod značkou Everest. Prodejna střešních materiálů: - střešní krytiny pro šikmé i ploché střechy. Obchodní zastoupení různých značek: - Tondach, Bramac, Sika, Fatra, Bauder, TOPWET, KJG, Prefa, Rheizink, Tyvek, ROOFTOP, Velux. Internetový obchod, eshop: ...

Kovolijecký ateliér. Umělecké odlévání, lití kovů - bronz, mosaz, stříbro a cín: - metoda lití: - do pískových forem s pískovým jádrem - lití na ztracený vosk Sochy, reliefy, busty, plastiky, monumenty, sakrální tvorba, medaile.

Realizace, rekonstrukce koupelny. Obkladačské práce - pokládka velkoformátové dlažby, rektifikovaná dlažba, obklady, přírodní kámen, penetrace a hydroizolační stěrky, cihelné pásky. Zednické práce - omítky, zdění, bourací práce. Sádrokartony - stropy, příčky Pokládka kamenných koberců. Malířské a tapetářské služby.

Společnost KF renovace s.r.o. se specializuje na renovaci kůže - jak v interiéru aut, tak nábytku. Mytí vozidel. Detailing vozidel - čištění a úpravy kůže, textilu, plastových a dřevěných částí v interiéru vozidla. Detailing exteriéru - čištění lakovaných a chromovaných částí vozidel, ochrana karoserie, odstraňování pachů. Sídlo: - K ...

Výroba nábytku z lamina i masivu na míru. Výroba dveří, oken a schodišť. Výroba střech, garážových stání a zahradních domků. Výroba dřevěných teras a fasád.