Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Truhlářství. Výroba: -celodřevněný nábytek - z tvrdého masivního dřeva: -ložnice: -postele, noční stolky -skříně, police, komody -obývací sestavy.

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.

Pokrývačství, tesařství: - realizace kompletních dodávek střešních plášťů - opravy, údržba, modernizace a rekonstrukce - střešní pláště - tesařské, klempířské, truhlářské konstrukce - konstrukce krytiny tvrdé - povlakové krytiny - izolace tepelné, proti vodě, vlhkosti a plynům - elektromontáže - hromosvody - obloukové střechy - ...

Práce: - podlahářské. Maloobchd, prodej: - podlahy - podlahový materiál.

Elektromontáže silnoproud i slaboproud Revize elektroinstalací, hromosvodů a el.spořebičů Pravidelná údržba el.instalací a havarijní služba Prodej elektroměrů pro odpočtové měření - zástupce PRE

Zádržné systémy proti pádu osob Výškové a stavební práce

Návrhy, realizace: - plochých střech včetně zateplení - foliové a asfaltové hydroizolační systémy - hydroizolace spodních staveb. Klempířské práce, klempířství. Sádrokartony. Půdní vestavby. Plovoucí podlahy. Tepelné izolace : - PVC fólie i lepenky - ploché střechy - balkony - terasy zemní.

Rámování a paspartování - obrazů, tisků plakátů, reprodukcí - zrcadel, grafických listů, olejomaleb, litografií, kalendářů, papyrusů, batiky Paspartování: - textilní, kartonové, muzeální pasparty Prodej vystaveného zboží. Rozvoz zhotovených obrazů. Rámování: - výběr z cca 600 typů dřevěných rámů - hliníkové rámy NIELSEN - vše ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -stavebního materiálu -nákladní: -LIAZ s hydraulickou rukou -AVIA s plachtou, valník -P-V3S, autojeřáb, autodomíchávač. Práce: -zemní, výkopové.

Elektromontáže: -silnoproudu -montáže hromosvodů -montáže domácích telefonů -generální opravy -el. instalace v domech, bytech, firmách, nebytových prostorách Revize el. instalace a hromosvodů

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, strukturální malby -natěračské, natírání -nátěry fasády.

Rozvody: -ocel, měď, plast Dodávka: -montáž, servis, revize, projekce.

Stavební práce: - protihlukové stěny - pokládka - venkovní dlažba.

Práce: -malířské, malířství: -malby: -byty, kanceláře, haly, nebytové prostory -benátský štuk -natěračské, natěračství: -nátěry: -okna, dveře, zárubně -fasády, střechy -nástřiky - okrasné omítky na zdivo -strukturální omítky. Lokalita: -kraj zlínský, olomoucký, jihomoravský.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Zednické práce. Rekonstrukce interiéru rodinných domů a bytových jader: - obklady, dlažby - zámkové dlažby Zateplování fasády budovy. Práce s lícovým zdivem a pásky.

Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Akademický sochař a malíř.

Hodinový manžel Provádí: -veškeré opravy v domácnosti -instalatérské práce (voda, topení, plyn) -zednické práce (odpadlé rohy, omítky, obklady atd.) -sádrokartony (příčky, podhledy) -elektrikářské práce (opravy vypínačů, zásuvek, světel, atd.) -připojení domácích spotřebičů (myčky, pračky, počítače atd.) -malování, ...