Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zednictví: - rekonstrukce bytových jader a koupelen - montáž obkladů a dlažeb - dodávka vybavení koupelen - vnitřní omítkové práce v bytech - drobné stavební práce v bytech - úpravy koupelen pro invalidy.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Služby: - zámečnické práce - vrata, brány, ploty - interiérové zábradlí - komaxit, zinek.

Kovovýroba, kovoobrábění: -přesné kovové a ocelové dílce a díly. Práce: -obrábění kovů na CNC strojích. Výroba: -kusová a malosériová.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - kovoobrábění na CNC strojích - soustružnické práce na soustružnických automatech klasických soustruzích a CNC soustruzích - frézování na klasických i CNC frézkách 5ti osých -broušením, brusičské práce, broušení na plocho, na kulato - lisování, lisařské práce-na výstředníkových lisech - ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Opracování plochého stavebního skla: - broušení - vrtání skla - fazetování - kalení - laminace. Prodej: - plochá stavební skla - izolační dvojskla a trojskla. Výroba - izolační dvojskla a trojskla.

Strojní obrábění oceli. Soustruhy, 5tiosá centra + potahování.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění tel.:577051559: -díly na vícevřetenových soustružnických automatech do průměru 40 mm -díly na univerzálních soustruzích, frézkách, bruskách -formy, forem na plasty a pryž -plechové díly a plechy: -CNC opracování -kompletní zpracování plechů a plechových dílů. Výroba skříní - tel.:577051579: ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Výroba: - výkovky, odlitky - strojírenské součástky.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské. Výstavba, rekonstrukce: -střechy na klíč -půdní vestavby -podkroví. Montáže: -střešní okna -lešení -sadrokartonu -bednění -plovoucí podlahy -solární kolektory.

Velkoobchod, prodej: -hutního materiálu - nerezi: -jekle, trubky, plechy, svitky, kruhová ocel Výroba: -nerez trubky a profily -žíhání + pálení nerezových materiálů Laserové řezání a vyřezávání.

Kominictví, kominík. Kominické práce: -vložkování komínů pro plynná, tuhá a kapalná paliva atestovanými materiály z nerezu a hliníku -čištění komínů a spotřebičů -připojování spotřebičů paliv na komínové systémy -technické a revizní zprávy -kolaudace pro stavební řízení. Generální rekonstrukce, opravy: -komíny, komínové cesty a ...

Dodávka, montáž - vodoinstalace, vytápění

Kovovýroba. Zámečnická výroba: - obrábění - soustružení - svařování. Výroba: - mechanických zdvihadel - oplocení a výbava sportovních a dětských hřišť - obežné skladové regály. Stavební práce: - ocelové konstrukce - přístřešky - vrata, brány - stavební piloty

Komplexní servis v oblasti izolačních fólií: -spodní izolace základů -solární fotovoltaická fólie -zahradní jezírka, jezera, vodní nádrže.

Velkoprofilové protlaky - horizontální velkoprofilové vrty - protlaky menších profilů - zemní práce

Provádíme zednické a obkladačské práce, pokládku zámkové dlažby, rekonstrukce, zhotovení fasád a omítek, zateplování fasád, bourací práce, ploty.

Nátěry - fasády - okna Malby - interiéry Tapetování

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Revize a zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Výroba: -obrázky - fotografika.