Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -podlahářské, podlahářství. Výroba, montáž: -plovoucí podlahy -sportovní podlahy. Prodej: -koberce, PVC -lišty, laky, lepidla.

Prodej, dodávka: -solární technika.. Realizace: -izolace foliemi PVC a PE: -střechy, jezírka, bazény, skládky TKO, jímky -solární kolektory -zateplovací systémy. Konstrukce a zajištění výroby: -jednoúčelové, speciální stroje a zařízení na úrovni patentů -alternativní energetika.

Výroba, šití: -pracovní oblečení, oděvy -ochranné pracovní pomůcky -řeznické zástěry -ledvinové pásy -režné zástěry.

Řezání, trhání, vrtání: -železobetonu. Podřezávání: -vlhkého zdiva. Sanace: -protipožární prostupy. Hydroizolace: -betonu. Izolace: -plochých střech. Zemní práce. Renovace: -jádrové korunky -diamantové kotouče do stěnových pil. Prodej: -sanační hmoty -řezací, brousící kotouče.

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Čistírna, čištění: - peří. Zakázkové šití: - péřové deky, polštáře, přikrývky Prodej draného peří

Stavební firma. Stavba: -vnitřní a vnější omítky, fasády - stavební i zednické práce - zateplení fasád

Stavební práce: -fasády, fasádní nátěry -vnitřní omítky (omítkoviny) - novostavby a přestavby

Malířské práce: -malování bytů, nebytových prostor, dekorativní malby, benátské štuky. Natěračské práce: -nátěr oken, dveří, radiátorů, zárubní, střech, protipožární a nátěry fasád.

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Revize elektrických zařízení. Tesařské a klempířské práce. Montáže střech.

Práce: -strojírenství - strojírenská výroba -kovovýroba -třískové obrábění kovů -nástrojářství -tváření kovů: -lisování, válcování -zakázková výroba součástek, náhradní díly strojů. - CNC frézování - broušení na BPV80

Komplexní malířské, natěračské práce. Malířství a natěračství, malíři - natěrači - tapetáři.

Výroba strojírenská: -komponenty pro automobilový, elektrotechnický, telekomunikační, letecký, potravinářský či hodinářský průmysl: -spojovací materiál -statorové, rotorové plechy. Lisování a přesný střih, tváření kovů.

Záměčnická výroba: - strojní zařízení - dopravníky - prosekávací zařízení - zakázková výroba dle technické dokumentace. Strojní výroba: - střihadla - rozhýbadla - formy.

Elektromontáže: -silnoproud, silnoproudé, elektrikář -elektroinstalace.

Výroba, práce: -atypické zámečnické výrobky a konstrukce

Rekonstrukce, opravy, montáž, revize: -elektrická zařízení NN do 1000 V v bytech, domech, výrobních halách. -hromosvody -uzemnění objektů -nádrže PB (propan-butan). Montáž: -slaboproudé rozvody -domácí telefony -televizní rozvody.

Práce: -truhlářské, stolařské -drobná zakázková výroba.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství -kamenické, kamenictví. Výroba: -pomníky -náhrobky -nápisů.

Služby, práce: - geologický průzkum - inženýrská geologie - geotechnika Měření: - radonu - polní zkoušky (statická zatěžovací zkouška, ...)

Klempířství. Zakázkové klempířské práce.