Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Kovovýroba, práce: -lisování plechů za studena -dělení materiálů. - CNC frézování a soustružení - ohýbání trubek

Návrhy, projekce, realizace a kompletní servis: - systémy měření a regulace MaR: - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domy -průmyslová automatizace budov -elektroinstalace průmyslová. Řešíme Vaší úsporu energie.

Služby: - silnoproudá elektroinstalace - slaboproudé rozvody - světelné reklamy - moderní (inteligentní) elektroinstalace - měření regulace - poradenská činnost Půjčovna, pronájem: - vysokozdvižná pracovní plošina Avia MP-13.

Specialisté na čištění a renovace studny. Kladné reference desítek spokojených zákazníků. Doprava zdarma ČR i SR. Nonstop služba i o vikendu.

Instalaterské práce všeho druhu - realizace rozvodů vody, topení a plynu v novostavbách, montáž pohlahového topení. Montáž kotlů - Vailant, Viessmann, Buderus, Protherm. Dále spolupracujeme s firmami Giacomini, Rehau, Gabotherm, Wawin, Geberit, Pipe life.

Firma Karel Šebík poskytuje komplexní služby v oblasti instalatérských prací. Provádíme montáž rozvodů vody, vodovodní přípojky a také rozvody topných systémů. Naleznete nás na adrese Hutky 131, Fryšták. Práce, řemeslo: - instalatérské - vodoinstalatérské - topenářské - vodo, topo. Služby: - instalace, rozvody vody - vodovodní ...

Firma ELINS PLUS s.r.o. se zabývá službami v oboru elektromontáže, elektroinstalační práce, rozváděčů. Provozujeme také přepravu s hydraulickou rukou, kontejnerem. Provádíme také zámečnické práce v regionu Zlín a Zlínský kraj. Zajistíme dodávku, montáže, opravu, servis, revize elektroinstalací v domech i průmyslových objektech včetně ...

Import, distribuce, prodej: -elektroinstalačního plastového materiálu -elektroinstalační systém do betonu -instalační a kabelové žlaby -kabelážní systémy -testery sítí LAN -záložní zdroje. Realizace, montáž: - strukturované kabelové systémy - počítačových sítí apod. Sídlo: - Praha 10 - Strašnice, U trati 38, PSČ ...

Konstrukce a výroba nástrojů Specializujeme se na výrobu konstrukcí a nástrojů pro lisování plechových dílů. Výroba přípravků, nářadí a jednoúčelových strojů Výrobu přípravků, nářadí a jednoúčelových strojů pro lisování plechových dílů zajišťujeme pro automobilový průmysl, strojírenství či telekomunikace. Strojní výroba Zabýváme ...

Školící středisko Otrokovice. Vývoj, výroba: -geografický software. Odborné poradenství: - GDPR analýzy a konzultace - konzultace o geodézii, GIS, o věcných břemenech, o datech, o integraci firemních informačních systémů. Odborné studie. Bezplatné i placené semináře, školení.

Komplexní geodetické práce: -inženýrská a majetkoprávní geodézie -digitální mapování -pozemní fotogrammetrie -laserové skenování -pasportizace majetku Geografický informační systém GIS. Vývoj, výroba: -geografický software. Pobočka Otrokovice - výzkum a vývoj, školící středisko Lidická 1246, 765 02 Otrokovice.

Závod Plasty: - vstřikování plastů - výroba plastových komponentů pro automobilový, elektrotechnický a obalový průmysl. Závod Obaly. Výroba a potisk plastových tub: - laminátové tuby s potiskem - materiály fóliového typu - vysekávané samolepící etikety. Závod Kovo. Strojírenská výroba - kovoobrábění. Výroba mechanických ...

Společnost BEKOV s.r.o. poskytuje služby v oblasti zámečnictví. Specializujeme se na zakázkovou výrobou ocelových a skleněných konstrukcí. Vyrábíme ploty, plotové sloupky, vrata, brány, schodiště, zábradlí, okenní mříže a sloupky pro sportoviště. Dodáváme podklady, stropy, schody, protihlukové stěny, zábradlí čí výtahové šachty ze skla.

Vnitřní i vnější elektroinstalace silnoproud. Slaboproud - bezpečnostní systémy, telekomunikační systémy, společné televizní antény a kabelový rozvod. Měření a regulace - automatizované řízení budov.

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Společnost PADOZA s.r.o. Fryšták se zaměřuje na zámečnické práce a kovovýrobu, vyrábí ocelové konstrukce pro montované haly a dodává manipulační zařízení pro gumárenský průmysl. Celá ČR, Německo.

Malířství, natěračství. Malíř pokojů.

Práce: -broušení a leštění nerezových materiálů: -trubky, jekly, kulatina, pásovina, L-profily.

Betonářské práce. Zpracování betonářské oceli. Ohýbárna betonářské oceli. Čerpání, prodej betonu a rozvoz domíchavačem: - betonová směs - transportního betonu. Pronájem čerpadla na čerpání betonu. Práce: - kari sítě - vázací dráty - kompletace betonářské oceli dle stavební dokumentace -stavební materiály -výztuž -armatury ...

Malířské a natěračské práce dle přání zákazníka. Veškeré malby bytů, RD, restaurací, kanceláří i společných prostor bytových domů. Lepení sklovláknitých a vliesových tapet. Nátěry zárubní, topných těles. Nátěry fasád. Zajistíme přípravné práce i drobný úklid v závěru.

Bezvýkopové technologie - řízené protlaky: - pokládka potrubí a kabelů bez výkopu stavební jámy - protlaky na vodu, plyn, kabel NN, VN, kanalizaci aj. inženýrské sítě. Neřízené protlaky: - podvrt pod komunikací. Výkopové a zemní práce Výstavba inženýrských sítí. Demolice stávající stavby. Zakládání staveb.

Kamenictví. Výstavba žulových hrobů - pomníky, rámy, krycí desky. Oprava, renovace starších hrobů. Tvorba nových nápisů na pomníky a oprava původních. Výroba ze žuly: - schody - krby - parapety - grilovací desky - další žulové výrobky.

Práce: -truhlářské, truhlářství.

Hledáte spolehlivou firmu, která se zaměřuje na elektroinstalace a nevíte na koho se obrátit? Potom je pro vás tou správnou volbou společnost Adam Skřeček - MoraviaElektroMont. Firma Adam Skřeček - MoraviaElektroMont provádí kompletní dodávku elektroinstalací pro různé typy objektů, včetně rodinných domů, bytů, komerčních a průmyslových ...

Nabídka malířských a natěračských prací. Provádíme benátské štuky. Podlahové stěrky. Vápenocementové a sádrové omítky. Broušení a lakování parket, lepení tapet. Dekorační stěrky. Pohledové imitace mramoru, betonu, dřeva. Luxusní povrchy.