Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Práce, montáž, instalace: -domovní: -topenářské, topenářství, topo, topení -vodoinstalatérské, vodoinstalační -plynařské, plynu, plynoinstalace. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla -solární kolektory -automatické kotle -plynové kotle -kotle na tuhá paliva -otopné systémy: -radiátory, podlahové topení.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Práce, služby: -malířské -natěračské

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Dodávka, rekonstrukce, úpravy, montáže: -interiéry. Práce: -zednické: -rekonstrukce koupelen a bytových jader -obkladačské, obklady a dlažby -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony.

Elektroopravy: - pračky, sušičky, myčky a další elektrické spotřebiče. Drobné i větší opravy domovní elektroinstalace. Elektromontáže domovních rozvodů včetně revizní zkoušky.

Realizace,renovace: -parkety -plovoucí podlahy. Práce: -podlahářské,podlahářství. Maloobchodní prodejna: -dárkové předměty.

Služby: -servisní, oprava, servis -montážní činnost, montáž, instalace.

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Sklenářství. Práce: - sklenářské na zakázku včetně montáže u zákazníka - zasklívání - okna - výklady - skleníky - broušení, řezání, vrtání, lepení: -skla Výroba, prodej: - akvária - zrcadla.

Aranžování sušených květin: - dekorace do košů, do skla, do keramiky - velikonoční dekorace, vánoční dekorace, nástěnné dekorace - aranžování interiérů, výloh - práce na zakázku.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -zemní, výkopové -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Elektroinstalační práce: - revize vyhrazených elektrických a plynových zařízení, spotřebičů, ručního nářadí a hromosvodů.

Zámečnická výroba: - z nerez oceli svařováním - zábradlí, schodiště, madla, nádstřešky, ploty a jiné doplňky do interiérů a exteriérů.

Práce: -stavební práce na klíč -zednické,zednictví -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony,podhledy -přístavby,nástavby,rekonstrukce staveb.

Truhlářství Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vybavení dětských a obývacích pokojů - pergoly - zahradní doplňky.

Umělecké ruční zdobení kůže: - zdobení sedel westernovými motivy - westernové opasky - repliky historických výrobků (křesla, sedla) - holstry, vesty, sedlové brašny ... - dárkové předměty.

Služby: -malování pokojů, bytů, kanceláří, průmyslových objektů, škol a nebytových objektů -nátěry fasád, schodišť, dřevostaveb, podlah, radiátorů, porůmyslových objektů, dveří, protipořátní nátěry -lepení tapet.

Služby: -vodoinstalatérské práce, instalatér -topenářské práce -čištění odpadů -dodávka instalačního materiálu -vybavení koupelen -solární systémy -domácí vodárny, čerpadla -rekonstrukce bytových jader

Výroba, montáž: -střechy. Práce: -klempířské, pokrývačské a tesařské včetně dodávky veškerého materiálu.

Stavebně řemeslné práce: - malířské, zednické, úklidové práce - montáže sádrokartonů - rekonstrukce koupelen.