Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Projekce, realizace, montáže: -provětrávané pláště budov - fasády: -Alucobondové -keramické -cetrisové -kamenné -z kompaktních desek -z plechových kazet -z izotermických panelů. Montáže: -hliníková okna -slunolamy.

Práce: -zeměměřičské, kartografické -geometrické plány pro řešení majetkoprávních vztahů -mapové podklady pro projekty staveb. Služby: -právní a poradenská činnost v katastru nemovitostí.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Práce: -elektromontáže, opravy: -elektrická zařízení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Dodávka, montáže: -tepelná čerpadla.

Prodej, dodávka, montáže: -klimatizace, chladící zařízení -tepelná čerpadla.

Instalatérství, topenářství. Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topo -rozvody vody a topení. Montáže: -bojlery, kotle, radiátory, vodovodní baterie. Výměna: -stupačky. Rekonstrukce: -koupelny, bytová jádra.

Práce: -komplexní stavební práce -zednictví, veškeré zednické, zedník Rekonstrukce, stavba, výstavba: -byty, bytová jádra -domy na klíč.

Revize: -NN a VN -elektroinstalací, strojů, přístojů, nářadí, hromosvodů. Elektromontáže: -silnoproud -slaboproud -přípojky NN -trafostanice -veřejné osvětlení.

Práce: -sádrokartonářské: -sádrokartony, minerální podhledy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby -rekonstrukce - podkroví, bytová jádra -tepelné izolace -zateplení stěn a fasády -podlahářské, plovoucí podlahy.

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Montáž, opravy arevize vyhrazených plynových zařízení. Revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba, kovovýroba: -ozubení: -ozubená kola a ozubené hřídele -řetězová kola -hřídele s evolventním či jemným drážkováním.

Práce: -konstrukční ve strojírenství.

Služby: -hydrogeologie -komplexní hydrogeologický průzkum -ochrana podzemních vod -sanace podzemních vod a zemin -vrty a vrtané studny -čerpací a migrační zkoušky -odběry a rozbory vzorků vody a zemin.

Kurzy, školení: - svářečské. Svářečské práce.

Stolařství. Atypická stolařská výroba na zakázku: - nábytek-kancelářský, kuchyňský, studentský, koupelnový - nábytek z masivu - vestavěné skříně, šatní stěny (šatníky) - vchodové dveře, dveře do interiérů - zahradní pergoly a nábytek - dřevěné ploty a obklady - dřevěné schody samonosné - dřevěné stupně pro schody na beton nebo ...

Pokládání, pokrývání, pokryvačství: -asfaltové střešní šindele na sedlových střechách. Opravy, oprava, údržba, rekonstrukce: -střechy s přispádováním včetně tepelné izolace -střechy nastavením nové vrstvy hydroizolace -antireflexní a udržovací nátěry střechy -lokální poruchy střech -hydroizolací.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Čalounictví. Práce: -čalounické - oprava čalounění.

Zemní práce: - skrývky a rozhrnování zeminy terénní úpravy zahrad a okolí domů - shrnování skládek i odpadů potěžbové úpravy cest a linek pro lesní společnosti - budování menších vodních ploch (rybníky) - výkopy sklepů a základů pro rodinné domy, průmyslové stavby - výkopy pro bazény, hráze, opěrné zdi ...

PRODEJ, REALIZACE - štípaný a lámaný přírodní kámen v nepravidelných tvarech, vhodný na dlažby a obklady - kámen dodáváme též velkoobchodně do specializovaných prodejen, zahradních center, stavebnin a stavebním firmám - provádíme realizace zakázek vč. zemních prací SORTIMENT: RULA ŽLUTÁ RULA MODRÁ PÍSKOVEC ...

Výroba, dřevovýroba, stolařství, stolárna, truhlářství: -dřevěného nábytku na zakázku z velkoplošných materiálů laminát, překližka, spárovka, MDF* a masivu: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -obývací pokoje, obývacích pokojů -vestavěné skříně, vestavěných skříní -výrobky ze dřeva masivu: -schodiště, schodišť, ...