Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba - vrata Výroba - billboardy Výroba - ploty - zábradlí Výroba - světlíky Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba - vrata Výroba - billboardy Výroba - ploty - zábradlí Výroba - světlíky Svářečské práce Zámečnické práce

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Svářečské práce - přesné pálení systém kyslík - propan výroba - výpalky pro zámečnickou výrobu

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Kovoobráběčství. Výroba: - strojní díly. NTS Prometal nabízí široké spektrum výrobních aktivit v procesu obrábění kovových a nekovových materiálů, zpracování plechových dílů a montáže sestav při využití špičkových technologií.

Zemní práce a protlaky Čištění - potrubí

Zateplování fasád Výměna - okna VELUX Obklady koupelen Výstavba rodinných domů Zednické práce - rekonstrukce bytových jader Výměna - střešní okna VELUX

Demolice Výkopy základů a základových pásů - výkopy pro inženýrské sítě Úprava zahrad

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Truhlářské práce Návrhy a realizace - interiéry Obchodní činnost

Komplexní činnost - plynovodní sítě Komplexní činnost - inženýrské a energetické sítě Komplexní činnost - telekomunikační sítě Komplexní činnost - vodovodní a kanalizační sítě

Zámečnictví, nástrojářství, kovovýroba.

Realizace,dodávka: -lité podlahy -průmyslové syntetické podlahy. Práce: -podlahářské,podlahářství.

Internetový obchod - hematitové náramky a náhrdelníky - šperky z chirurgické oceli prsteny - přívěsky ze stříbra, pozlacené stříbro - naušnice - magnetické prsteny Internetový obchod - hematitové náramky a náhrdelníky - šperky z chirurgické oceli prsteny - přívěsky ze stříbra, pozlacené stříbro - ...

Výroba,prodej: -stroje a zařízení pro hospodářská odvětví a využití mechanické energie -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -bagrové lžíce, lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví ...