Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Půjčovna lešení, zednické a obkladačské práce.

Půjčování nástrojů a měřidel: - nástroje: - vrtáky, výhrubníky, výstružníky, záhlubníky - frézovací nástroje - soustružnické nože - závitořezné nástroje - upínací nářadí - měřidla - mikrometry, výškoměry, kalibry, měřidla s číselníkovým úchylkoměrem, třídotykové dutinoměry, měřidla na vnitřní zápich, koncové měrky, ...

Stolařství, truhlářství: Výroba: -interiérový nábytek: -kuchyňské linky, kuchyně včetně vestavných spotřebičů -kancelářský nábytek -obývací stěny -dětské pokoje -koupelnový nábytek.

Frima Ekodrill Zlín se specializuje na vrtané studny, zhotovení přípoje a stavbu studní na klíč. Provádíme vyhledávání vody, vrty pro tepelná čerpadla, hydrogeologický průzkum, rozbory, úpravu vody a monitorování její kvality. Zajistíme Vám čištění studní a kompletní vybavení čerpadlem a vodárnou. Vrtané studny - tepelná čerpadla. Vrtání, ...

Dřevo, Dřevovýroba, Truhlářství, Stavebnictví, Nábytek, Pergoly, Altány, Ploty, restaurování, řezba, soustružení, dřevostavby

Práce: -truhlářské, truhlářství. ZDRAVÉ SPANÍ. Výroba, prodej, montáž: -ložnice z lamina i masivu, i atypické rozměry -nábytek interiérový: -bytový, kancelářský, kuchyňský. Maloobchodní prodejna - nábytek: -Luhačovice, Uherskobrodská 982 tel.: 605791019.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -ložnice z lamina i masivu, i atypické rozměry -nábytek interiérový: -bytový, kancelářský, kuchyňský.

Na výkup bytů, rodinných domů a jejich následné rekonstrukce se zaměřuje firma G2 Rekonstrukce s.r.o. Zlín. Provádíme především kompletní i částečné přestavby bytů, koupelen, bytového jádra a rekonstrukce RD v regionu Zlínský kraj. Výhodný výkup nemovitostí - rodinné domy i byty vykoupíme až za 120% odhadní ceny. Vykupujeme i byty či domy v ...

Stavební firma. Výstavba - základní desky, hrubé stavby. Rekonstrukce domů, bytů. Fasády, zateplení. Bourací, terénní práce. Výkopové, zemní práce.

Instalatérství PK INSTALACE s.r.o. poskytuje služby v oblasti vodo topo plyn pro rodinné domy i průmyslové objekty. Působíme po celé ČR. Zabýváme se montáží a rekonstrukcí kotelen, všech typů kotlů, otopných soustav, podlahového topení, solárního topení, bojlerů, krbů, tepelných čerpadel, klimatizace do domu i firmy, centrálních ...

Kovoobrábění, ohýbání na CNC stroji, ohraňování plechů na CNC ohraňovacím lisu, lisování matic. Vláknový laser: - řezání, dělení materiálu laserem - tenké plechy, barevné kovy (titan, měď, mosaz, hliník).

Smaltovna. Výroba, smaltování, prodej, realizace: - smaltované tabule, štítky, cedule - státní a heraldické znaky - posmaltování - samolepící foliové nápisy - lepená reklama - informační cedule - cedule na zakázku - kovovýroba, lisování.

Lesnické práce - těžba a přiblížení, výroba oplocenek, prořezávky, probírky, rizikové kácení stromů. Připrava na zalesnění. Výroba palivového dříví. Zemní práce - výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení suti. .

Instalace, montáže: - sítě proti hmyzu - stínící technika - horizontální žaluzie, textilní roletky DEN-NOC, vertikální žaluzie, venkovní žaluzie, venkovní rolety, screenové rolety, markýzy výsuvné - garážová vrata - pergoly - parapety interiér - exteriér. Zámečnická výroba z hliníku.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -elektromontážní, elektromontáže -elektroprojekce -revize elektrických zařízení. Výroba: -rozvaděče kusové a na zakázku. Montáže: -samoregulační topné kabely - pro vytápění podlahy a ochranu před zamrznutím potrubí a venkovních ploch -koupelnové topné rohože pro vyhřívání povrchů s ...

Specializovaná prodejna: - měděný instalační materiál. Montáž, instalace, práce: - rozvody vody, vodoinstalace, topení, topenářské, plynu, plynařské, solární systémy - podlahové topení - rekonstrukce stupaček v bytových domech - výměna radiátorových ventilů - plynofikace kotelen - kotle VIESSMANN - tepelná ...

Obkladačské práce. Obklady, dlažby. Rekonstrukce koupelny.

Výroba, kovovýroba: -manipulační technika: -stavební a zahradní kolečka -rudle -součásti školního nábytku -kolečka stavební -drátěný program - sušáky, regály -stoly a židle -stavební kozy. Práce: -prášková lakovna -svařování.

Společnost INPRA s.r.o. ve Zlíně se specializuje na instalatérské práce již od roku 1993 a vyniká kvalitou svých služeb, nízkou cenou a rychlou realizací. V oblasti vodo-topo realizuje komplexní služby, mezi které patří i výměna baterie, rozvody podlahového topení, požární vody, montáž radiátorů i vodovodů a další pokročilé montáže i ...

Práce minibagrem zn. Kubota KX016-4: - přeprava stavebního materiálu v rámci stavby pásovým minidumperem. Veškeré zemní, výkopové práce a terénní úpravy.

CNC a NC ohýbání trubek a profilů. CNC zakružování trubek a profilů. NC zakružování plechů. Zámečnické, svářečské práce, dělení materiálů. Výroba, servis a prodej výfuků. Tváření konců trubek do D 60x4. Tváření profilů na kroutícím stroji. Brus trubek do 30mm na stacionární rotační brusce.

Kovovýroba, strojírenská výroba kusová a malosériová: -výrobky, díly, zařízení, konstrukce z železného ocelového kovového materiálu -ekologická nádoba -obrábění -frézování.

Kovárna VIVA je jedna z nejmodernějších kováren střední Evropy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konstrukčních ocelí.

Společnost Bagry Zlín s.r.o. se specializuje na zemní práce, úpravy terénu, výkopy, hloubení jam, základů domů. Také profesionálně provádíme demoliční a bourací práce v plném rozsahu, včetně odvozu suti, stavebního odpadu. Potřebná povolení pro demolice zajistíme. Z dalších aktivit je nutné vyzdvihnout přepravu betonu domíchávačem, realizace ...