Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
viz PK Instalace. Instalatérské práce. - topenářské, plynařské práce. Návrhy, dodávka materiálu a montáže. Montáže, rekonstrukce: - kotelen - otopných těles - solárního topení - podlahového topení - bojlerů, kotlů - centrálních vysavačů - krbů.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malby, malování -natěračské, natírání, nátěry.

Činnost: - broušení nástrojů pro polygrafii.

Renovace dveří a zárubní metodou Portas. Renovace schodů a schodišť systemem Topstep a Portas. Stropní podhledy. Renovace a výroba kuchyní a vestavěné skříně. Dveře Porta Doors od interiérové, bezpečnostní, vchodové, venkovní

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Elektromontáže, montáže, instalace: -elektroinstalatérství, elektroinstalace: -silnoproudé -slaboproudé -zdravotechnika, zdravotechnické instalace (ZTI) -ústředbní topení a vytápění.

Práce: -instalatérské, domovní instalace: -VODOinstalatérské, vodoinstalace -TOPO, topenářské, vytápění, topení -PLYNařské, instalace a rozvody plynu. Realizace: -vnitřní a venkovní kanalizace -klimatizace -čerpadla.

Stavební firma: - komplexní dodávka staveb o velikosti do 30 mil. Kč - revitalizace - bytové, panelové domy - obklady panelových domů - rekonstrukce, zateplení rodinných domů - střechy. Působnost ve Zlínském, Jihomoravském, Olomouckém kraji a Praha a Střední Čechy.

Malby bytů, kanceláří, škol, provozoven ... Natěračské práce - okna, dveře, radiátory, pergoly ... Opravy nátěrů oken EURO

Služby: -strojové vyšívání -roušky ke křtu -firemní loga -skautské vlajky - znaky.

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Služby: - rámování, paspartování

Maloobchod, prodej, servis: -posilovací stroje a zařízení (autorizovaný prodejce firmy KETTLER) -stoly na stolní tenis KETTLER Návrhy, projekce, dodávka, montáže, servis: -bowlingové dráhy. Zámečnická výroba.

Elektroinstalace: - v novostavbách a rekontruovaných objektech - drobné opravy a rekontrukce elektrických rozvodů - rozvody TV, SAT - zabezpečovací systémy - domácí telefony a videotelefony - revize.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -ústřední vytápění, topení -zdravotechnika Realizace: -rozvody vody v plastech, oceli, mědi, nerezu

Projekce, montáže, servis: - slaboproud: - rozhlas, telefony, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, satelitní rozvody - silnoproudé rozvody v bytové a průmyslové výstavbě.

Práce: - truhlářství. Výroba, distribuce: - nábytek z masivního dřeva - botníky - věšákové stěny - police.

Klempířské, tesařské pokrývačské práce: -montáže střešních oken. Střechy: -bonský šindel -sedlové, šikmé, valbové (jehlan). Zlínský kraj.

Truhlářství, truhlář. Výroba, návrh: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje -ložnice.

Zámečnictví. Stavební zámečnictví, výroba: -schodiště -zábradlí -balkony -přístřešky -světlíky. Výroba, montáž: -městský mobiliář: -autobusové zastávky -orientační tabule -billboardy Obrábění kovů.

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství.

Prodej: -nábytku a zařízení interiéru. Bezpečnostní služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -razítka, vizitky, vyřezávaná reklama. Rehabilitační služby. Montážní práce elektro. Potisk. Šití: -oděvů. Prodej: -dámské a pánské konfekce.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Činnost technických poradců v oblasti strojírenství -Výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví -Zprostředkování obchodu

Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství: -kompletní rekonstrukce střechy. Montáž, instalace, dodávka: -klempířské a pokrývačské konstrukce -zateplení -plechové střešní krytiny TONDACH, BRAMAC, KM BETA -střešní okna Velux. Výměna klempířských prvků: -roury, svody.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod