DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kominictví: - vložkování a čištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv - revize, vydání revizní zprávy. Kominické práce.

Práce: -malířské, malířství: -malby a nátěry - průmyslové a bytové objekty -natěračské, natěračství: -nátěry, zateplení fasády -nátěry střechy -protipožární nátěry.

Služby: -paspartování -rámování -vazby diplomových prací

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment barvy, laky (interiérové, exteriérové, dekorační omítky, nástřikové, fasádní) - nástřikové hmoty - fasádní barvy - anglické barvy - speciální protiplísňové nátěry - barvy na beton a bazény - malířské potřeby - drogerie, kosmetika - čistící úklidové prostředky ...

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Projekty elektroinstalací. Montáže elektroinstalací v průmyslových i občanských stavbách. Výroba rozvaděčů NN a MaR. Výroba monitorovacích panelů pro zdravotnictví. Hromosvody. Revize elektro. Montáže a opravy technologických zařízení. Počítačové sítě.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - zateplení - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - malířské práce

Služby - geologické práce v oboru hydrogeologie

Tesařství, truhlářství, výroba: - okna, dveře - pergoly - kuchyně - nábytek

Dodávka, montáž, design - napínané stropy - podhledy - kazetové stropy - polyuretanové designové podlahy - LED svítidla

Zámečnické práce. Vyrábíme na zakázku výrobky z nerez oceli. Nejčastější činnosti pro tyto menší zámečnické práce jsou svařování, ohýbání plechů (až do délky 3 150 mm a šířky 6 mm) nebo stříhání plechů. Strojní výroba.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce, elektroinstalace Montáž, revize - hromosvody - elektrická zařízení - kamerové a docházkové systémy

Malířské práce Montáž osvětlení Elektroinstalační práce a rekonstrukce: - byty - domy - průmyslové objekty. Stavební práce

Zabýváme se instalacemi zabezpečovacích systémů JABLOTRON, kamerovými systémy, moderními elektroinstalacemi a elektrickým podlahovým vytápěním. Elektroinstalace, elektromontáže, slaboproud, silnoproud, elektronické zabezpečovací systémy, domovní telefony a videotelefony, datové sítě, kamerové systémy atd.

Zemní práce pro plynárenská zařízení tj. nové i rekonstruované plynovody a přípojky. Výstavba inženýrských sítí, včetně povrchových úprav komunikací. Zajišťování poruchové služby a pohotovosti.

Zámečnictví - výroba a montáž plotových dílců a vrat včetně dřevěných výplní, drobné zámečnické a soustružnické práce, výroba klíčů. Prodej: - vodou ředitelné barvy - emaily - luxoly - ředidla - malířské barvy - potřeby pro malíře - levné stáčené saponáty.

Izolatérství Zateplení plochých střech Hydroizolace

Výroba, práce: -elektroinstalace -autoelektrika.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.