Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Práce: - klempířské, klempířství.

Firma KRONUS navazuje na řemeslnou tradici svých předků. Je technicky vybavena pro malosériovou výrobu. Nabídka zámečnických prací, výroba z nerezu a mosazi. Výroba: -nerezové vany pro lázeňské a rehabilitační účely - dopisní schánky k zazdění do zdi, či sloupku plotu, zadní výběr - dvoukřídlé i posuvné brány a vrata -krycí dvířka ...

Řemesla, služby - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - práce s plošinou - zámečnické práce Prodej - střešní krytina - klempířské prvky

Výroba - pergoly - zahradní domky - dětská hřiště - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - bytové doplňky Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

Řemesla, služby - natěračské, lakýrnické práce - malířské práce - malování interiérů, včetně úklidu - nátěry fasád

Řemesla, služby - natěračské práce - malířské práce - výškové práce - pokrývačské práce - klempířské práce

Umělecké truhlářství. Veškeré truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytku, interiérový nábytek.

Nákladní doprava Demolice Zemní a výkopové práce

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce.

Výroba: -tesařská, tesařství -dřevostavby včetně prvků pro montované -krovy.

Stavební práce, stavebnictví, stavební činnost: -zemní a stavební práce -nakladačem (UNC 061)(snadný přístup do obtížných míst)LOKUST L 1203, traktory -výkopy základů, základy -náklad stavební sutě -úprava terénů -náklad palet, palety -zámková dlažba, dlažby -chodníky, vjezdy, parkoviště Betonárka Rakvice. Nízkoenergetické pasivní ...

Kominictví, komíny -kominík - revize - vložkování -čištění - stavby systémové komíny - kontroly revizní kamerou.

Práce: - malířské - natěračské.

Provoz a servis kašen a fontán.

Stavební činnost, stavební práce: - výstavba RD na klíč - monolitické konstrukce - rekonstrukce - fasády - inženýrská činnost - technický, stavební dozor. Služby: - odstraňování škod - sanace objektů.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Nabízíme topné a sanitární systémy, interiérové úpravy, rekonstrukce bytů a bytových jader. Nabídka: - topné a sanitární systémy - topení - voda - kanalizace - plyn - stavební práce - interiérové úpravy.

Zateplování fasád. Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - bytové domy.

Stavební firma, stavba: - rodinné domy - bytové domy - oprava, rekonstrukce - provádění různých stavebních prací. Poradenství a konzultace. Zemní práce minibagrem pro stavební přípojky. Možný vjezd vraty, dveřmi už od 100 cm !