DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Vodoinstalatérství, topenářství Kovářství, podkovářství Malířství, lakýrnictví a natěračství

Naše firma se specializuje na: - kompletní dodávky základové desky na klíč.

Vodoinstalatérství, topenářství

Klempířství a oprava karoserií Vodoinstalatérství, topenářství

Montáž: -bezpečnostní kování oken. Práce: -sádrokartonářské.

Truhlářství. Montáž: - eurookna - kaslíková okna do historických budov.

Montáž, opravy, revize: -hromosvody. Výškové práce.

Montáž: - sádrokartonové příčky - sádrokarton - výplně otvorů - fotovoltaické elektrárny, panely. -BOZP -engeneering

Práce: -zemní vrty -vyhledávání vodních zdrojů -čištění studní -hydrogeologické posudky Maloobchod, prodej, montáž, instalace: -čerpadla -vodárny -ruční pumpy -šachty pro záhlaví vrtů

Sklenářství: - řezání skla, broušení, zasklívaní oken a výloh i izolačním dvojsklem - veškeré sklenářské práce - broušení a vrtání nábytkových skel a zrcadel - rámování a paspartování obrazů a zrcadel - lepení akvárií a vitrín - fazety - velký výběr obrazových lišt a paspart - krátké dodací lhůty.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Zednictví, zednické práce. Stavební práce. Sádrokartonářské práce. Technické práce. Zahradnické práce. Údržbářské práce.

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.

Provádění staveb, rekonstrukce střech, venkovní zateplovací systém, sádrové a vápenocementové omítky, anhydritové podlahy, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, zemní práce.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské

Prodej, montáž: - sádrokartony - stavební potřeby - sypané, pytlované stavební směsi - lepidla - barvy-fasádní, interiérové - tepelné izolace - střešních oken VELUX. Práce, výstavba: - stavební-veškeré interiérové: - půdní vestavby, podkroví - střešní okna - zateplení zateplování fasády - lité podlahy - pokrývačské práce, pokrývání ...

Prodej, montáž: -sádrokartony KNAUF -stavební potřeby -sypané, pytlované stavební směsi -lepidla -barvy-fasádní, interiérové -tepelné izolace -střešních oken VELUX. Práce, výstavba: -stavební-veškeré interiérové: -půdní vestavby, pokroví -střešní okna -zateplení zateplování fasády -lité podlahy -pokrývačské ...

Práce: -topenářské. -plynoinstalační. -vodoinstalatérské.

Hromosvody Kolář. Montáž - revize hromosvodů.

Práce: -zednické. -malířské. -obkladačské. -rekonstrukce bytových jader. -rekonstrukce bytů. -elektrikářské práce. -topenářské práce. -instalatérské práce.

Stavební firma, stavební činnost. Stavební práce. Demolice. Rekonstrukce, přestavby: - domy.

Lakýrnické a natěračské práce -lakýrník, natěrač Malířské práce Tapetování Zateplování - budovy Sádrokartonářské práce.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Malířské a natěračské práce: -interiéry, venkovní fasády -nábytek -stavební dílce -stříkání dílů automobilů -fládrování -doprava dílů zajištěna.

Vodoinstalatérství, topenářství