Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví, nástrojářství Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Kompletní zednické a obkladačské práce v exteriéru i interiéru provádí firma Jiří Kubáň Uherský Brod. Zednické práce: -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony -podhledy Thermatex -zateplování fasády. Obkladačské práce: - obložení koupelny - obklady, dlažby - zámková ...

Výroba a montáž - okrasné mříže Výroba a montáž - brány Výroba a montáž - kované ploty - zábradlí - atypická schodiště

Malování: - malířské práce domácností, hotelů, průmyslových objektů, kanceláří, provozoven a nátěry fasád (Primalex) - pracujeme s vlastními i dodanými materiály dle požadavků zákazníka. Tapetování: - lepení tapet - strhávání starých tapet - příprava pro zednické nebo tapetářské práce - lepení stropních kazet a lišt - příprava pod ...

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Instalatérské a topenářské práce - od drobných oprav po rekonstrukce bytů

Mezi naše služby patří: - elektro-podružné měřění - údržba nemovitostí - doprava - kovovýroba.

Malířské práce Elektroinstalační práce Sádrokartonářské práce Dlaždičské a obkladačské práce Rekonstrukce a přestavba - interiéry - koupelny na klíč Vodoinstalatérské práce

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Výroba: -ocelové konstrukce -kované ozdobné výrobky -svařování hliníku -zpracování nerezi -kovová reklamní písmena -reklamní stojany -reklamní billboardy -ostatní výrobky.

Truhlářství. Výroba: -zakázkový nábytek.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Komplexní dodávka plastových a hliníkových okenních a dveřních systémů. Zateplování fasád domů. Dodáváme - okna, dveře, žaluzie a rolety, markýzy, parapety a sítě do oken.

Řemesla, služby, montáže, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - rekonstrukce bytových jader - inženýrské sítě Montáž, revize - zabezpečovací systémy - kamerové systémy Výroba - rozvaděče Revize - elektrické ruční nářadí

Výroba na zakázku, na míru: -stolařství, stolař, stolařské, truhlářské práce. -zakázkové výroby nábytku, nábytek. -vestavěné skříně, kuchyně, jídelní sestavy, komody či obývací pokoje. Schody dveře pergoly. Vinárny a bary.

Zednictví, zednické práce, stavební práce. Provádíme sádrokartonářské práce včetně montáží střešních oken.

Služby: -správa tepelných a energetických zdrojů: -provoz, správa kotelen. -provoz, správa výměníkových stanic. -správa vzduchotechniky.

Výroba, vývoj: -radiátory -plechové díly Práce: -děrování -ohýbání -sváření -zámečnické práce -práškové lakování -montážní práce

Výstavba - dřevostavby - dřevěné montované domy Řemesla, služby - tesařské a pokrývačské práce - sádrokartonářské práce Region Praha Dřevomont Šumava s.r.o. Ing. Ivan Vlach Palác YMCA Na Poříčí 12 115 30 Praha 1 Tel.: +420 224 872 006 Mobil: +420 602 627 122 drevomontsumava@centrum.cz

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické -tesařské

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Šetříme Váš čas - rádi Vás kdekoli v Praze a okolí navštívíme na místě realizace, ukážeme Vám reálné vzorníky podlah, vše s Vámi zkonzultujeme, poradíme, zaměříme prostor a provedeme kalkulaci.

Práce, služby: -zemní práce minibagrem. -přistavení kontejnerů. -odvoz odpadu, sutí, rostlinného odpadu.