ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Řemesla, služby, montáže, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - rekonstrukce bytových jader - inženýrské sítě Montáž, revize - zabezpečovací systémy - kamerové systémy Výroba - rozvaděče Revize - elektrické ruční nářadí

Zednictví, zednické práce, stavební práce. Provádíme sádrokartonářské práce včetně montáží střešních oken.

Služby: -správa tepelných a energetických zdrojů: -provoz, správa kotelen. -provoz, správa výměníkových stanic. -správa vzduchotechniky.

Výroba, vývoj: -radiátory -plechové díly Práce: -děrování -ohýbání -sváření -zámečnické práce -práškové lakování -montážní práce

Výstavba - dřevostavby - dřevěné montované domy Řemesla, služby - tesařské a pokrývačské práce - sádrokartonářské práce Region Praha Dřevomont Šumava s.r.o. Ing. Ivan Vlach Palác YMCA Na Poříčí 12 115 30 Praha 1 Tel.: +420 224 872 006 Mobil: +420 602 627 122 drevomontsumava@centrum.cz

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické -tesařské

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Šetříme Váš čas - rádi Vás kdekoli v Praze a okolí navštívíme na místě realizace, ukážeme Vám reálné vzorníky podlah, vše s Vámi zkonzultujeme, poradíme, zaměříme prostor a provedeme kalkulaci.

Práce, služby: -zemní práce minibagrem. -přistavení kontejnerů. -odvoz odpadu, sutí, rostlinného odpadu.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -repliky oken, dveří. -repase oken, dveří. -nábytek, kuchyňské linky na míru. -schodišť.

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny)

Dokončovací stavební práce. Rekonstrukce.

Stavební a zednické práce. Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, rekonstrukce. Autodoprava.

Služby - ekologické služby - sanace starých ekologických zátěží a znečištěných podzemních vod - likvidace odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - geologické práce v oblasti hydrogeologie - zemní práce - demolice objektů

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Práce: -vytvoření monolitních, bezesparých a dekorativních ploch -cementové stěrky -pryskyřicové stěrky -dekorativní stěrky -imitace betonu -monolitické schody

Stavební firma, stavby na klíč. Stavební činnost: -bytová, občanská výstavba, rekonstrukce a novostavby -půdní vestavby -sádrokartony, suchá výstavba -pozemní a inženýrské stavby -stavební výplně -společnost je certifikována ZELENÁ ÚSPORÁM -zateplování objektů -stolařská výroba.

Autorizovaný servis a instalace plynových kotlů Geminox, Baxi, Brötje Autorizovaný servis a instalace tepelných čerpadel Alfea, Wamak, Rehau, IDM Servis a instalace regulace Siemens RVS, Instalace, rekonstrukce a opravy ústředního vytápění, Instalace solárních systémů

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Elektroinstalace v průmyslu a občanské výstavbě. Nabízíme: - VN a NN rozvody - instalace kamerových a zabezpečovacích systémů - rozvody elektroniky - rekonstrukce elektroinstalace - oprava hromosvodů Práce v inženýrství, projektování programování systémů TECO, WAGO, Siemens a Crouzet.