Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -zámečnické. Výroba: -brány, mříže, ploty. -schodiště.

Nabídka zámečnických, topenářských a vodoinstalatérských prací.

Rekonstrukce: -bytová jádra -rodinné domy Práce: -sádrokartonářské

Elektro: - návrhy a realizace elektrických rozvodů (elektroinstalace) - údržba stávajících elektrických rozvodů - odstranění revizních závad - opravy elektrických rozvodů do 1000V..

Měření emisí průmyslových zdrojů. Energetický audit, PENB, účinnost užití energií, kontrola kotle, kontroly kotlů, revize VTZ - kotlů a TNS, prohlídka kotelny, kontroly komínů a spalinových cest.

Řemesla, služby, montáž, - elektroinstalace, elektroinstalační práce Montáž - hromosvody - osvětlení

Práce: -instalatérské -topenářské.

Stavba, výstavba, oprava: -komunikace -zpevněné plochy -inženýrské sítě Práce: -zemní a výkopové -úpravy vodních toků a ploch -krajinářské práce -montáž a dodávka dětských hřišť

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetování Štukování - sádrování

Výroba - vestavěné skříně - kuchyňské linky - schodiště - dřevěné ploty - nábytek na míru Řemesla, služby - truhlářské práce

Zakázkové truhlářství, výroba, montáž - kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - skříně - dětské pokoje

Práce: -elektroinstalace. -projekce, revize elektro. -montáž, servis, revize hromosvodů.

Zakázková výroba - kuchyňské linky - jídelní stoly - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - ložnice - bytové doplňky Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

Malířství-natěračství. Práce: -malířské -natěračské.

Sklenářství: -zasklívání oken, dveří. -lepení akvárií. -vrtání otvorů do skla. -rámování obrazů.

Zámečnictví. Práce, výroba: -zámečnické. -ploty, brány. -schodiště, přístřešky.

Činnost: - klempířství - pokrývačství - tesařství - stavby a rekonstrukce sedlových a rovných střech, výměny střešní krytiny

Stavební firma se zaměřením na rekonstrukce interiérů a montáž sádrokartonových a minerálních systémů. Provádíme také: - pokládku kazetového podhledu - tepelnou a zvukovou izolaci - malby, obklady, pokládku koberců, instalaci oken a dveří - adaptace půdních prostor a obchodů.

Montování sádrokartonových konstrukcí. Výroba půdních vestaveb, stropů a příček.

Provádíme zemní a výkopové práce a demolice objektů hydraulickým kladivem. Převážíme sypké materiály pomocí nákladní a kontejnerové dopravy.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -dopravní stavby -vodohospodářské stavby Práce: -zemní