Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavba, výstavba: -rodinné domy -novostavby Práce: -zednické -izolační -podlahářské -tesařské -pokrývačské -sádrokartonářské -rekonstrukce

Služby: -geodetické práce -zeměměřičská činnost

Stavba, výstavba: -pozemní stavby -komíny -komunikace Práce: -rekonstrukce -zednické -izolační

Dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce, projekce: -venkovní distribuční sítě -trafostanice -veřejné osvětlení

Stavební společnost, výstavba: -pozemní komunikace. -inženýrské sítě. -výstavba, rekultivace skládek. -zemní práce. -činnosti prováděné hornickým způsobem.

Projektová činnost - topení Montáž - solární elektrárny - solární systémy Topenářské práce - tepelná čerpadla Servis - plynové kotle Vodoinstalační práce

Rizikové kácení stromů, arbotistika - řezy stromů, odborné kácení, péče, výsadba výškové práce - zednické, natěračské, mytí oken, instalace reklam

Zámečnictví. Výroba: -mříže, vrata. -zábradlí.

Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domy -bytové domy -občanské stavby -průmyslové stavby -rekonstrukce Práce: -izolační

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Projekty, montáž, servis: -plynová zařízení -plynofikace objektů -plynové kotelny -ústřední vytápění -kotle Protherm -Dakon.

Architektka, projektová a inženýrská činnost.

Projektování, dodávka a montáž vytápění, kotlů, plynovodů a tepelných čerpadel. Revize a instalace plynových kotelen, řešení kotlových kaskádových jednotek. Instalace rozvodu vody a zařízení na ohřev. Solární ohřívání vody v bazénech a sběrnicích. Orientace kolektorů.

Instalatérské, topenářské práce a rekonstrukce plynovodu. Opravy a servis vodovodního a kanalizačního potrubí, koupelen a jader. Instalace měděného a plastového potrubí, podlahového topení a solárních systémů. Renovace plynového ocelového bezešvého potrubí, nízkotlaké i střednětlaké plynovody.

Truhlářské práce. Výroba, renovace: -kuchyňské linky. -dveře.

Tesařské práce: -stavby krovů a drobných dřevostaveb pergoly, altány, zahradní domky -rekonstrukce dřevěných staveb

Maloobchod, prodej: -čerpací a teplovodní techniky: - benzínových, elektrických, ručních -pumpy, fontánová, zavlažovací - domácích vodáren -prodej náhradních dílů. Prodej, montáže, instalace: - vodo-topo-plyn.

Práce: -zámečnictví -sváření Výroba: -kovaná vrata -ploty -brány -kotvící výrobky -kotce pro psy -dřevěné ohrady -dřevěné palisády

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Práce: -obkladačské. -pokládka dlažby.

Práce: -zemní. -demoliční. Kontejnerová doprava: -odvoz suti, zeminy.