DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Protipožární systémy Promat -Pokládka vinylu

Půjčovna, pronájem: -autojeřáb -nákladní vozy -bagr Práce: -jeřábnické

Provádíme rychle, kvalitně a za rozumnou cenu práce - topenářské - zednické - instalatérské - závlahové systémy Rain Bird a Gardena Práce provádíme v Hradci Králové a okolí, ale pro splnění vašich představ zajedeme kdekoliv po ČR.

Montáž, dodávka, práce, kominictví: - nové komíny ocelové, individuální, Schiedel, EKO komíny - průmyslové komíny - tříplášťové komínové systémy - vložkování NR plechem pro všechny druhy paliv - vložkování plastovým potrubím pro plynové spotřebiče do teploty spalin 130oC - vložkování flexi umělým potrubím - revize komínů - ...

Dodávka - garážová vrata - brány - závory Zámečnické práce - kovovýroba

Silnoproudé elektroinstalace, hromosvody a uzemnění, zpracování veškeré projektové dokumentace, datové a telefonní rozvody, veřejné osvětlení, sdělovací rozvody a komunikační systémy, přípravné a dokončovací stavební práce, obchodní činnost. revize elektrických zařízení, nářadí a hromosvodů, podlahové vytápění, ochrana okapů proti namrzání.

Řemesla, služby, revize - elektroinstalace - termo měření úniku tepla

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské, klempířské práce - zateplení fasády - slévárenství Výroba - dřevostavby

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Truhlářské práce Výroba, montáž - kuchyně z lamina a masivu Výroba - skříně - stoly Výroba - dveře Výroba - schody Montáž - palubky

Výroba, montáže, instalace, servis, revize: - vzduchotechnická zařízení, klimatizační technika: - větrání, vytápění i klimatizace. Klempířství, klempířské práce.

Revizní technik plynových a tlakových zařízení: - výchozí a provozní revize plynových a tlakových zařízení - tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodu - kontroly plynových zařízení - revize, kontroly a čistění spalinových cest - autorizovaný záruční a pozáruční servis plynových zařízení - montáže domovních a průmyslových ...

Naše společnost vznikla na podzim roku 1995 jako firma poskytující služby zakázkového truhlářství. Od počátku své existence jsme cítili, že našim směrem bude komplexnější vybavování interiérů a tak záhy jsme se přeorientovali na služby v dodávkách: - dveří - zárubní - dřevěných podlah.

Komplexní řešení v oboru TZB (technické zařízení budov): - vytápění, chlazení, tepelná čerpadla - solární kolektory - voda, kanalizace, plyn - klimatizace, rekonstrukce stoupaček. Zajištění projektové dokumentace, odborného poradenství, dodávky a montáže systémů a jejich servis. Vyhřívání sportovních ploch a trávníků. Řemeslo: ...

Výroba a dodávky: - ocelové konstrukce - technologická zařízení - zámečnické výrobky - výrobky z nerezu a oceli. Kovářství. Umělecké kovářství. Zámečnictví. Prodej kovářských polotovarů. hutního matriálu a nerez zábradlí

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, vodoinstalatérství, topenářství.

Stavební firma. Realizace staveb: -průmyslové -občanské. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Montáže sádrokartónu Rychle, kvalitně a levně Nabízíme dlouholeté zkušenosti naší firmy se sádrokartonem a jeho montáží. Veškeré sádrokartonářské práce, jako jsou příčky, stropy, obklady a jiné Dále se zabýváme půdními vestavbami, bytovými jádry i komerčními prostory (kanceláře, prodejny a jiné).

Elektroinstalační práce - revize

Tesařské práce Truhlářské práce