DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Řemeslo: - malíř - natěrač.

Řemeslo: - malíř - natěrač.

Činnost: - hydroizolace plochých střech - opravy střech - klempířské práce - izolace spodních staveb - zateplování fasád

Řemesla, služby - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 28t. Zemní práce.

Montáž - sádrokarton - minerální podhledy.

Písmomalířské práce na fasády a štíty domů. Výroba - malovaná a fóliová reklama - firemní tabule - samolepky s ořezem. Velkoplošný tisk.

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Řemesla, služby - výškové práce - malířské a natěračské práce - čistění a nátěry střech - pořez a kácení stromů - bourání komínů

Zednictví, zedník, stavební práce.

Odstraňování - stavby Stavby a jejich změny Šití, výroba - interiérové dekorace - záclony - závěsy

Řemesla, služby, opravy - rekonstrukce střech - klempířské práce - revitalizace, zateplení rodinných domů - nátěry, izolace fasád - vyklízení půd a sklepů - zednické práce Půjčovna, montáž - lešení

Služby, řemesla, montáže -zámečnické práce -montáže měřičů tepla Výroba: -MUH magnetický ukazatel hladiny -měření hladiny kapalin.

Výroba betonových, pískovcových a mramorových výrobků. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene. Výroba stavebních prvků z konglomerovaného (umělého) a přírodního kamene: - např. krbové stavebnice, obklady, dlažba, ostění, zahradní doplňky, fontány, balustrády, schodiště, ..

Rámování, paspartování. Laminace za studena. Velkoplošný digitální tisk. Zasklívání a rámování zrcadel, opravy a renovace starých či poškozených rámů a ostatní související služby.

Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Opravy a servis - energetická zařízení - parní turbíny - najízdění energetických celků Zámečnické práce

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

Elektromontážní práce. Průmyslové rozvody.

Dodávka - podlahové krytiny a příslušenství - koberce - linolea Pokládka, lištování, lepení - koberce - linolea,

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemku - vyznačení věcného břemene, rozestavěné budovy, budov - doplnění katastru o pozemek - vedení dosud ve zjednodušené evidenci - rozdělení pozemku.