ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektroinstalatérské práce: - elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů a bytů - pokládka el. podlahového vytápění pod dlažby a plovoucí podlahy - průmyslové elektroinstalace - výměny rozvaděčů v bytech - sádrokartonové stropy, příčky - minerální kazetové stropy.

Autojeřábnické práce. Pronájem, půjčovna: -autojeřáby -zdvihací technika

Truhlářství, podlahářství: - montáž nábytku, pergol - nábytkářské práce - podlahářské práce.

Kominictví - komíny - třísložkové komínové systémy, jejich dodávky - vložkování - frézování - kontrola a revize.

Tepelné izolace - rozvody topení, parovody - rozvody vody - izolace vzduchotechniky - izolace chlazení Prodej izolačního materiálu Účetnictví - vedení účetnictví - daňová evidence

Práce: -plynoinstalační. -topenářské. -vodoinstalační.

Zpracování skla. Pletení skleněného vlákna, polyamidu, čediče a možné kombinace těchto materiálů. Výroba: - skleněný úplet - využití při výrobě kompozitních materiálů a k laminátování. Truhlářství, truhlářské práce. Montáže nábytku a kuchyní.

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Lité průmyslové podlahy. Pokládáme lité průmyslové podlahy na nový i starý beton a dlažbu.

Kominictví. Revize, čištění, vložkování, montáž: -komínů. -komínových systémů.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Izolační a zateplovací práce.

Práce: -malířské -natěračské

Projekce, práce, revize: -elektroinstalace. -elektroinstalatérské. Montáž: -podlahové vytápění. -centrální vysavače. -elektronické zabezpečovací signalizace.

Elektroinstalační práce. Montáže a revize hromosvodů

Svařování Červený Kostelec Provádíme: - svařování různých konstrukcí jejich dílů a celků - dělění materiálu na pásových pilách - v kooperaci si zajišťujeme pro svoji výrobu přípravu materiálů (laser, plasma, ohýbání atd.) - používáme moderní svářecí agregáty využívající technologie MIG, MAG, TIG - svařujeme výrobky jak z běžných ...

Služby: - instalace a správa počítačových sítí - tvorba webových stránek

Autobusová doprava - zemní práce

Práce: -pokrývačské, klempířské. -tesařské. -výstavba pergol.

Výstavba, rekonstrukce -veřejné osvětlení a místního rozhlasu Provoz, údržba: -veřejné osvětlení a rozhlasu - nízkotlaké kotelny Vyhledávání: -kabelové poruchy Pronájem: -montážní plošina