Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Luboš Krátký se zaměřuje na montáž plynových a kondenzačních kotlů.

Ludvík Tvarůžek se zaměřuje na montáže sádrokartónů, stropů, na stavební práce, zateplení fasád a mnoho dalšího.

M + R stavební, s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a výkopové práce.

Nabídka stavebních prací, demolic a ručních výkopů vody, plynu i sítí.

Inženýrská geodézie. Geodetické práce pro katastr nemovitostí. Scanování mapových podkladů, vektorizace rastrových map. Poradenská činnost v oboru geodézie a kartografie.

Na trhu působíme od roku 1997. Zabýváme se montáženi rozvodů topení, otopných těles, kotlů, kotelen, plynovodů, rekonstrukcemi koupelen, bytových jader, instalací solárních systémů. Nabízíme kvalitní služby, dodáváme kvalitní materiály s vysokými zárukami. Poradenství a zpracování cenových nabídek zdarma.

Martin Cejpek se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce.

Strojní omítky: -dodávka jednovrstvých a vícevrstvých vnitřních i vnějších strojních omítek -materiál PROFIAMBAU -omítky rodinných domů -vápenocementová omítková směs pro vnitřní použití.

Společnost SEVT-MONT s.r.o. je firma specializující se na elektroinstalační práce a fotovoltaiku.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Pokud plánujete rekonstrukci, novostavbu nebo jen drobné úpravy vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak byste měli vědět o firmě Zednické práce Michal Klepačka. Tato firma se sídlem v Teplicích vám nabízí širokou škálu stavebních služeb za příznivé ceny a s garancí kvality. Firma Zednické práce Michal Klepačka se specializuje na zednické, ...

Marian Bešter se zaměřuje na dodávku a montáž zabezpečovacích a kamerových systémů, elektroinstalace a světelné výstrahy.

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Miroslav Kaláb se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce a na opravu střech.

Miroslav Macháček se zaměřuje na zednické, stavební, obkladačské a zemní práce.

Miroslav Vrbka se zaměřuje na elektromontážní práce a revize elektrických zařízení.

Společnost NWT a.s. již více než čtvrtstoletí patříme mezi nejvýznamnější technologické a inovační firmy České republiky. Nadčasové produkty, chytrá řešení a nejvyšší možná kvalita tvoří stěžejní pilíře holdingu, jehož cílem je být na trhu v první trojce ve všech sektorech, kterým se věnuje. Naše společnost se dělí na osm divizí mezi které patří, ...

Zemní a výkopové práce - přípravné stavební práce - bourací práce. Nákladní doprava - přeprava zeminy a sypkých materiálů.

Doprava - nákladní - silniční Dřevařská pilaimpregnace dřeva Tesařská výroba Stavebně-truhlářská výroba

RB-Rekonstrukce provádí zednické a malířské práce.

Sklenářské práce, rámování a paspartování

Jama Stavby zajišťuje výstavbu rodinných domů, sociálních i komerčních objektů, rekonstrukce bytů a domů dle vašich představ, zateplení fasád, hydroizolace střech včetně projektové dokumentace. Provádíme i zámečnické, topenářské, instalatérské a tesařské práce.

Hledáte kvalitní a spolehlivou firmu, která vám zajistí profesionální omítky a fasády? Pak je pro vás správnou volbou firma Piotr Jan Wodecki, která má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky. Firma Piotr Jan Wodecki nabízí širokou škálu služeb v oblasti omítek a fasád, jako jsou: - Strojní omítání - rychlé, kvalitní a cenově výhodné ...

Pavel Juráň se zaměřuje na montáž a demontáž plastových oken a na zednické práce.

Stavební práce: - sanační práce - zednické práce.