DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá elektroinstalacemi a elektromontážemi? Pak je pro vás správnou volbou firma David Vybíral, která se nachází v obci Bolatice v okrese Opava. Firma David Vybíral nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektroinstalací, jako jsou: - Elektroinstalace rodinných a bytových domů, garáží a dalších ...

Geodetické práce: - vyhotovení geometrických plánů - vytyčování hranic pozemků - vytyčování staveb - zaměření polohopisu a výškopisu pro potřeby projektu stavby - zaměření skutečného provedení staveb - zajištění sepsání smluv o převodu nemovitostí - součinnost při jednání s katastrálním úřadem a další dle přání zákazníka.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - nábytek (postele, skříně, knihovny, ...)

Opravy, repase, revize, výkup, prodej: - transformátory. Práce: - svařování elektrovodných materiálů. Zkoušky pracovních a ochranných pomůcek: - dielektrické rukavice - zkoušečky VN - vypínací tyče - záchranné háky - elektrická pevnost izolovaných plošin.

Jan Horvát se zabývá přípravnými a dokončovacími stavebními pracemi. Práce: - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytů, - rekonstrukce domů - stěhování - vyklízení nemovitostí - vyklízení půd - vyklízení sklepů - rekonstrukce na klíč.

Služby: - nápisy na pomníky - ruční i strojové tesání písma, symbolů do kamene - sekání nápisů - zlacení, stříbření a barvení písma - restaurování starého písma - zhotovení ornamentů Výroba fotokeramiky - výroba a lepení keramických fotografií. Dílna: - Jateční 78, 760 01 Zlín.

Projektová činnost a dodávka výstavby na klíč. Stavební firma, provádění staveb: -rodinný dům, novostavba -přestavba koupelen (koupelna) a bytových jader -rekonstrukce -obklad, dlažba -revitalizace bytového fondu -střechy sedlové -krovy, pálená krytina -tašky KM BETA, TONDACH. Řemesla: -obkladač, dlaždič, zedník, elektrikář, vodař, ...

Zabýváme se prácemi pomocí speciální bezvýkopové technologie FlowTex. Jsou to horizontálně řízené vrty-protlaky s pomocí výplachové směsi. Známé též pod názvy: řízené protlačování, řízené podvrty, mikrotunely, směrově řízené vrtání aj. Je to jedna z nejmodernějších a ekologicky nejvýhodnějších bezvýkopových technologií horizontálně řízeného ...

Hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která se postará o montáž SHZ, stavebních konstrukcí a zařízení? Chcete mít jistotu, že vaše budovy budou chráněny proti požáru a splňovat všechny normy a předpisy? Potřebujete provést revizi nebo opravu vašeho stávajícího zařízení? Chcete zkrášlit interiér nebo exteriér pokládkou dlažby a obkladů? Pokud ...

Firma Tomáš Malecký provádí veškeré pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Zajistíme opravy i celkové rekonstrukce plochých a šikmých střech, pracujeme se všemi druhy střešních krytin. Dále nabízíme výškové práce z lana a shazování sněhu ze střech. Sídlíme v Chomutově. Zakázky realizujeme v Ústeckém, Libereckém, Karlovarském a Středočeském ...

Pokrývačství - pokrývačské a klempířské práce - drobné zednické práce - tesařské práce - střechy na klíč.

Půjčovna vysokozdvižných plošin: - kloubové přívěsné montážní plošiny s pracovní výškou 9, 5 a 14 m - vysokozdvižné montážní plošiny do 20m . Výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Práce, řemeslo: -malířské, malířství malování, malby -natěračské, nátěry, natírání.

Stavební firma: - novovstavby - rekonstrukce - bourací, výkopové a drobné stavební práce - vodo-topo-plyn - elektro i revize - zateplování fasád - obkladačské práce - zámkové dlažby - drenáže kolem domů - sádrokartony - odvoz suti - dovoz písku a štěrku - kamenné okrasné zídky - bytová jádra - rekonstrukce

Vodo-Topo-Plyn. Plynoinstalační práce. Prodej - solární systémy - vyřízení zelených dotací. Topenářské práce. Prodej: - tepelná čerpadla - vyřízení zelených dotací Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské - dekorace - zateplování -sádrokartony

Komplexní řešení technického zařízení budov. Montáže: - ústředního vytápění - vytápění průmyslových objektů a hal - solární systémy - zdravotně technických instalací - plynofikací objektů, areálové průmyslové plynovody. - výměny plynových kotlů, ohřívačů TV a zařízení v kotelnách - rekonstrukce bytových jader - výměny vodoměrů, ...

Hodinový manžel. Elektroinstalace. Zahradní práce. Domácí práce. Zednické a malířské práce.

Pokrývačství, tesařství, klempířství. Realizace, dodávka, montáže: - nové střechy. Rekonstrukce, opravy: - střešní krytina.

Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.