DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Petr Toman se zaměřuje na výkopové a zemní práce a přepravu materiálu.

Instalatéři a topenáři. Zajišťujeme mimo jiné výměnu a opravu bojlerů .

Tesařství, pokrývačství. Práce: -tesařské -pokrývačské.

Firma Jaroslav Beran se zabývá veškerou činností v oblasti maleb a nátěrů, a to jak vnitřních, tak i venkovních. Realizujeme vše od průmyslových nátěrů až po dekorační techniky. Dále restaurujeme a vytváříme nástěnné ornamentální malby a fresky. Naší specializací jsou především rekonstrukce stropních a nástěnných maleb. Nové malby tvoříme ...

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Našim klientům nabízíme zemní práce všeho druhu. V oboru zemních prací se zaměřujeme na výkopy inženýrských sítí, základy, úpravy pozemků, jezírka či mokřady. Dále provádíme vodohospodářské práce a stavby pro plnění funkce lesa. Upravujeme vodní toky, stavíme tůně i malé vodní nádrže, opravujeme lesní cesty, provádíme stabilizaci ...

Prodej i pokládka: -podlahových krytin -plovoucí podlahy -vinylové podlahy -PVC -marmoleum -koberce -obvodové lišty, přechodové lišty -filcové podložky -oboustranné lepící pásky -ulamovací nože -samolepící protiskluzové pásky -podložky pod kolečkové židle -vysokopevnostní lepidla s okamžitou fixací (Mamut glue) -akrylové ...

Výroba, maloobchod, opravy: -podlahy -plovoucí podlahy -dřevěné -laminátové -korkové -koberce, bytové, zátěžové -čistící zóny a rohože -podložky pod kolečkové židle -PVC, včetně pokládky na schody.

HORWICK BUILD s.r.o. je stavební společnost, která realizuje zakázky po celé ČR a SR.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Výstavba domů. Rekonstrukce objektů. Zateplování fasád. Sanace betonových konstrukcí. Prodej a montáž: - centrální vysávací systémy Electrolux.

Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Systém generálních klíčů. Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek. Bezpečnostní kamerové systémy.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Elektro Procházka, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, zabezpečovací systémy a montáže a revize hromosvodů.

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Zemní práce. Nákladní doprava. Stavební činnost.

Plynařské, elektro práce. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Milan Pacner se zaměřuje na zednické, obkladačské a tesařské práce a na výrobu krovů, pergol a přístřešků.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.