DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Držitel ČSN EN ISO 9001/2009, EMS ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008 Národní cena České republiky za jakost. Stavební činnost: -monolitické konstrukce -prefabrikované konstrukce -předpjaté konstrukce -spřažené konstrukce -rekonstrukce veškerých výše uvedených konstrukcí -statické zajištění mostních konstrukcí metodou dodatečného ...

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - vybavení kanceláří, ordinací - ložnice

Elektroinstalace - systémové elektroinstalace - domovní inteligentní elektroinstalace

Zakázkové stolařství a truhlářství, nábytek na míru. Výroba z lamina: - kuchyně - kanceláře - počítačové stoly - vybavení prodejen - dětské pokoje - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje - atypické výrobky. Výroba z masivu: - nábytek - dveře a dělící stěny - schodiště - atypické prvky.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zámečnictví, nástrojářství

Služby, práce: -klempířství -pájení -letování.

Kamenictví. Kamenické práce, výroba: - sokly - kamenné ploty - interní dekorační stěny a opěrné stěny z kamene - zídky - kamenné krby - komíny - pilíře - dlažby - zahradní schody - materiál žula, pískovec, slezská droba.

Výkon zeměměřických činností Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků v oboru ochrany přírody, mykologie a dendrologie.

Práce: - malířské, natěračské Prodej: - barvy - malířské a natěračské příslušenství a pomůcky. Půjčovna: - čistící stroje Kärcher

Geodézie: -geometrické plány(zaměřování staveb, dělení pozemků, věcná břemena) -mapové podklady v digitální formě -zaměřování inženýrských sítí v digitální formě -vytyčování hranic pozemků -geodetické práce v investiční výstavbě.

Služby: -geodézie. Zeměměřické a kartografické činnosti.

TRIZOLA Výroba: -nové střešní pláště Služby: -regenerace plochých střech vč. izolací spodních staveb -hydroizolace.

Zateplování fasád, zednické práce v okolí Hlučína a Opavy

Firma Haus-Energy PB s.r.o. zabezpečuj servis a revize chlazení a elektro zařízení.

Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Firma AM-střechy s.r.o. zajišťuje realizace a rekonstrukce střech, hydroizolace plochých střech, střechy na klíč, tesařské práce, altány, terasy, balkony.

Štukatérské práce, štukatérství: -rekonstrukce historických fasád -dekorativní výzdoba interiérů -výroba odlitků, odlitky -dle náčrtů, výkresů

Nabízíme kontejnerovou přepravu, odvoz suti, dovoz písku atd.Dále nabízíme výkopové práce a úpravy zahrad smykovým nakladačem, dále stavební činnost

Tesařské práce, klempířské a pokrývačské práce. Izolace - zateplení střech.

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou v těžko přístupných místeh.Výškové práce (zámečnické, svařecí, montérské, naěračské)za pomoci ho. techniky. Manipulace těžkých břemen.