DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Přípravné a dokončovací práce pro stavby. Autodoprava. Zemní a výkopové práce.

Společnost Alois Bařina nabízí služby zemních a výkopových prací v okrese Břeclav. Realizujeme výkopy základů pro rodinné domy a jiné stavby, výkopy inženýrských sítí, výkopy pro kanalizace, výkopy pro bazény a mnoho dalšího. K naší činnosti patří také služby autodopravy jako je například odvoz suti či jiného materiálu. Práce: - zemní a ...

Veškeré kamenické práce na hřbitovech. Sekání a opravy písma. Kompletní výroba a montáž žulových pomníku

Maloobchod, velkoobchod, prodej, zakázková výroba: -zahradní a bytové doplňky z umělého kamene: -fontány, kašny, vázy -sochy, sošky, -sloupy, sloupky, stavební doplňky -lavice, stoly -balustrády - různé tvary, výšky -květinové nádoby výrobky jsou mrazuvzdorné, stálobarevné.

Restaurování a opravy - nábytek

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Naše firma je zaměřená na výrobu a výstavbu ocelových hal a kompletní dodávky včetně návrhu, realizace a výstavby reklamních panelů. Ocelové haly a konstrukce: -vyrábíme pro průmyslové využití např. pro chemické, stavební, strojírenské, papírenské, potravinářské, kožezpracující, obuvnické, hutnické, textilní, zbrojní, automobilové, ...

Natěračské práce Malířské práce Pokládka - koberce - PVC Úklidové práce Sádrokartonářské práce Pokládka - plovoucí podlahy Zednické práce

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Služby: - natěračské práce - sklenářské práce - práce s polykarbonátem - zámečnické práce - likvidace, demontáže ocelových konstrukcí - paličské práce - drobné zednické úpravy - výměny balkónových konstrukcí - rekonstrukce střech - demoliční a výkopové práce - zednické práce - sklení, zasklívání - drátosklo - rekonstrukce střech.

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Realizace: - solární systémy na klíč - solární kolektory - solární ohřev bazénů - podlahové vytápění.

Montáže, opravy, revize, projekce: -elektroinstalace včetně materiálu a rozvaděčů -kabelové vedení včetně zemních prací, venkovní vedení VN -hromosvody.

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

Společnost Zahradní a stavební, s.r.o. je zahradnická a malostavební firma. Vlastníme zahradní techniku - od kultivátorů, sekaček, křovinořezů přes motorové pily až po vlastní nákladní kontejnerový automobil. Provádíme drobné stavební práce - dlažby, obklady, ploty, terasy, fasády, omítky, malby.

Stavební firma - domy na klíč - izolace - fasády - kompletní rekonstrukce - topení, vodoinstalace. Možnost splátek. Záruka až 5 let - domy na klíč až 10 let.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW Vodoinstalatérství, topenářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Realizace inženýrsko-geologických a hydrogeologických průzkumů. Posuzování vlivů staveb na životní prostředí. Ekologické audity. Sanace zemin a podzemních vod. Zpracování analýz rizik v oblasti životního prostředí a zavádění systému environmentálního managementu. Kompletní dodávky v oblasti ekologických a speciálních staveb. Ekologické ...

Projekce, výroba, montáž: -lehká prefabrikace -lamelové podhledy FEAL, HUNTER-DOUGLAS -fasádní obklady z Al** lakovaného plechu ALUCOBOND, REYNOBOND -zateplování budov -pevné protisluneční clony (slunolamy).

Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Oprava, servis autozámků, imobilizérů. Systém generálních klíčů. Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Firma Jan Carbol ve Frýdku-Místku se zabývá montážemi plynu, vody a topení do rodinných domů i objektů občanské vybavenosti, poskytuje dodávky investičních celků v oblasti plynárenství, vodoinstalace a vytápění. Cílem firmy Jan Carbol je navrhnout zákazníkovi optimální řešení, které bude splňovat veškeré požadavky jak ve využitelnosti, tak v ...