DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader.

Komplexní stavební práce Vám zajistí firma Jaroslav Tůma. Provádíme výstavbu rodinných domů, hrubé stavby, rekonstrukce domů, bytů a také koupelen. Dále se zaměřujeme na provádění zednických, truhlářských, zámečnických a malířských prací. Naleznete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavební činnost, práce, výstavba: - novostavby - rodinné ...

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.

Opravy čerpadel tlakové kanalizace, repase čerpadel tlakové kanalizace AQK, zemní práce.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Výkopové práce minibagrem Bobcat 316: - výkopy pro jezírka a rybníčky. - hloubení jam pro výsadbu stromů a keřů. - základy pro ploty i domy, čištění koryt.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Výroba, práce: -kovovýroba -nerez výroba -zámečnictví -zařízení pro masný průmysl

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Provádění kamenických prací. -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -čištění kamene, kleneb starých sklepů - pískování -pokládání kamenné dlažby a obkladů v interiéru a exteriéru -prodej a dovoz kamenného materiálu : žula, pískovec, mramor, travertýn, onyx, atd. VÝROBA : -parapety -kuchyňské a umyvadlové desky -barové a prodejní ...

Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

Podlahářství Jiří Horák provádí kompletní podlahářské práce. Provádíme pokládku jak dřevěných, plovoucích, vinylových tak i PVC podlah. Dále také nabízíme renovace parketových a dřevěných podlah, demontáže starých podlah či úpravu podkladu pod podlahu novou. Podlahářské práce realizujeme v bytech, komerčních prostorech, rodinných domech ale i ...

Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí kamenické práce všeho druhu. Zabýváme se také komplexním zajištění výroby pro kameníky. Poskytneme a zrealizujeme jakékoliv kamenickou zakázku. Zpracováváme přírodní materiál: -- žulu, mramor, travertin, trachyt, břidlici a další. Nabízíme stavební práce v interiéru a exteriéru. Vyrábíme: - ...

Zednické práce, rekonstrukce, bourací práce, malířské práce, sádrokartonářské práce.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Ekostarmont, s.r.o. - ekologické stavby z Kutné Hory zajišťuje bourací a demoliční práce.

Železářství, prodej: - železářské zboží - spojovací materiál - nářadí - zahradnické potřeby. Půjčovna nářadí.

Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Zednické práce. Specializujeme se na výměnu oken včetně zapravení.

Elektro firma. Instalace elektro dodavatelským způsobem. Instalace: - průmyslové objekty - zemědělské objekty - občanská vybavenost - rodinné domky. Revize: - hromosvody.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.