Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Instalatérské práce, vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - topenářské práce - plynařské práce, plynoinstalace.

Projekce, dodávka, montáž, poradenství, revize, práce, obchodní činnost, prodej, oprava, servis: -voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) -vodoinstalační (plast, měď, pozink) -kanalizační (litina, kamenina, PVC, HT, kanalizační PVC*) -plynoinstalační (tlakové zkoušky a OTP) -topenářské (kov, měď, pozink, plast, podlahové topení).

Stavební práce - občanské a průmyslové stavby - stavby rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytových jader ... Montáž obkladů a dlažeb - keramické, z přírodního kamene, mramoru Zateplování budov Solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce Pokrývačské práce Malířské práce Elektromontáže

Společnost KRN, spol.s r.o. se zabývá výkupem, zpracováním, likvidací a recyklací kovových odpadů. Vykupujeme všechny druhy železných a litinových kovových odpadů, barevné kovy, kabely, kovové obaly a směsné kovy, kromě nebezpečných odpadů. Zajišťujeme vlastní svoz, k dispozici máme nákladní automobily s kontejnery na odpad vybavené nakládacími ...

Zednictví Malířské a natěračské práce.

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen

Společnost ZILLERMAN Company s.r.o. se sídlem v Praze Stodůlkách se zabývá především čištěním odpadů. Dále se zabýváme rekonstrukcemi bytů, bytových jader a rodinných domů na klíč. Dále se na nás můžete obrátit s realizací venkovních a vnitřních bazénů a jejich zastřešením. Realizujeme také nádrže na dešťovou vodu, jímky a žumpy a také ...

Práce: - stavby rodinných domů na klíč - výkopy základů rodinných domů - výkopy pro inženýrské sítě - výkopy základů pro bazén - fasády - zateplování budov - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů.

Firma Robert Sivák nabízí komplexní služby v oblasti zemních, výkopových a bouracích prací. V rámci naší činnosti nabízíme ruční výkopové práce, které provádíme i tam, kam se těžká technika nedostane (úzké prostory, sklepy, aj.). Provádíme především přípravné práce pro stavby (zemní, inženýrské, sanační, betonářské či jiné stavební práce), ...

Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - topné systémy na olej, plyn a tuhá paliva, kotle - solární panely - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - radiátorové topení. Práce: - topenářské - instalatérské, vodoinstalatérské.

Prodej, montáž, servis, oprava: -vodo-topo-plyn -plynové zásobníkové ohřívače vody -kamna na propan -instalační materiál -průmyslové zboží. Služby: -čištění -kanalizace -ohřívače vody -kotlová tělesa mechanickou i chemickou cestou -kontrola anodových tyčí -Koupelnové práce vodo-topo-plyn.

Rekonstrukce a realizace bytových jader a koupelen, kompletní rozvody vody, kanalizace, topení i plynu. Dále výměny a montáže kotlů, otopných těles, plynových spotřebičů. Kotelny i nad 50KW, revize plynu, solární systémy a tepelná čerpadla. Nově strojní čištění odpadů a monitorování kanalizace.

Práce, služby: -instalatérské -topenářské -plynařské

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Plynoinstalace. Vodoinstalace.

Martin Grimm se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalační práce.

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -stavební projekce -udržovací práce na stavbách -podlahové vytápění -solární ohřev, kolektory, tepelná čerpadla.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Firma Nosek zemní práce s.r.o. se sídlem v okrese Rychnov nad Kněžnou se zabývá zemními a výkopovými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. přípravu terénu pro pozemní, dopravní i vodohospodářské stavby (srovnání celého pozemku do roviny nebo přípravu pro parkoviště, včetně odvozu a uskladnění zeminy a suti. Dále realizujeme výkopové práce ...

Rodinná stavební firma z Ústí nad Labem provádějící zemní, výkopové a stavební práce, základové desky na klíč, opěrné zdi, parkovací stání a garáže, realizace vodovodů a kanalizací, odvodnění pozemků a v neposlední řadě instalace ČOV a retenčních nádrží. Působíme v Ústeckém kraji.

Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.