DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost NS elektroCZ s.r.o.: - provádí elektroinstalační služby a revize, - zajišťuje výrobu rozvaděče, - zajišťuje montáže zabezpečovacích systémů.

Společnost Prokeš s.r.o. poskytuje své služby drobným odběratelům i velkým průmyslovým podnikům. Samozřejmostí je výroba nábytkového skla, zasklívání i lepení skla.

Vytváříme moderní pryskyřičné, betonové a vápenné stěrky. Betonové stěrky aplikujeme nejčastěji do koupelen. Děláme také benátský štuk do interiéru i exteriéru

Stavební firma, která se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných domů a chalup. Postaráme se o kompletní stavbu domu od vytvoření projektu pře zednické a bourací práce, zemní a výkopové práce a tesařské práce až po elektroinstalace, malířské práce, obklady a dlažby a vodu-topení-plyn.

Provádíme slaboproudé a silnoproudé instalace Instalujeme: - kamerové systémy - elektroinstalace - datové sítě - zabezpečení - telefonní ústředny

Nabídka tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba altánů, pergol a dalších staveb ze dřeva. Nabídka tesařství a pokrývačství. -kompletní realizace střech -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -výroba pergoly -montáž lešení.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

Stavební zámečnictví Bezpečnostní dveře - montáž, prodej -havarijní otvírání dveří -kování, kliky

Provádíme kompletní elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé rozvody, v bytech, rodinných a bytových domech, průmyslových objektech, administrativních budovách, atd.

Realizace staveb - projekce - dřevostavby - podlahářské práce - tepelná čerpadla - doplňkové služby

Jsme stavební firma, která se zabývá kompletní stavební činností a generální dodávkou staveb a to jak v bytové a občanské výstavbě, tak také v průmyslové výstavbě. Služby: - kompletní stavební činnost, - generální dodávka staveb, - novostavby, rekonstrukce, - zateplování budov, bytů, domů, škol, - střechy - tesařské, pokrývačské, ...

Naše společnost PBK-Mont. s.r.o. se zabývá návrhy a realizací interiérů, exteriérů a dřevostaveb. Provádíme sádrokartonové a fermacellové příčky, podlahy, podhledy, minerální podhledy, lamelové podhledy, plechové podhledy. Dále realizujeme zednické práce jako betonáže základů, vyzdívky, interiérové betonové podlahy, povrchy stěn a stropů, ...

Geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.

Společnost Marián Veleba nabízí stavební práce, obkladačské práce, malířské práce, kamenické práce, sádrokartonářské práce a instalatérské práce. Působíme v Karlových Varech a okolí. Činnost: - stavební práce - obkladačské práce - malířské práce - kamenické práce - sádrokartonářské práce - instalatérské práce. Naleznete nás na adrese U ...

Stěhovací služby. Stěhování všeho druhu: - byty - kanceláře - provozovny - těžké předměty: - trezory - piana - křídla. Stěhování provádíme skříňovou Avií s úložným prostorem 25m3, popřípadě dodávkou 16m3. Rozvoz uhlí, štěrku, sypkých materiálů. Malířské práce, výmalba bytů, kanceláří, provozoven a jiných prostor. Veškeré ...

Společnost Rekonstrukce HL provádí rekonstrukce bytových jednotek, stavební práce, návrhy a realizace interiérů. Nabízíme truhlářské práce, realizujeme kuchyně a vestavěné skříně.

Výškové práce horolezeckou technikou: - průmyslové mytí - nátěry - sanace fasád - kácení stromů - montáže na nedostupných místech ve výškách.

Květoslav Babuška se sídlem v Jaroslavicích v okrese Znojmo se dlouhodobě zabývá zednickou a malířskou činností. Zaměřuji se především na kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Dále provádím realizaci domů a zateplení fasád. A současně se zabývám také výmalbou pokojů a tapetářskými pracemi. Pracuji pouze s nejkvalitnějšími ...

Provádíme veškeré instalatérské a topenářské práce a havarijní opravy v libereckém kraji

Společnost Stavby Dufek s.r.o. se sídlem ve Znojmě se zabývá komplexní výstavbou a rekonstrukcemi rodinných domů a bytů a zemními pracemi, včetně úprav zahrad. Současně také provozujeme realitní činnost. Nabízíme vám veškeré služby od koupě pozemku, vypracování projektu a také následné výstavby, včetně terénních úprav. Naše služby: - ...

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Jsme specialisté v oboru tapetářství. Tapetujeme všechny druhy tapet. Tapetář Praha. Tapetářství pro celou ČR v případě větší zakázky. Vyrábíme tapety a fototapety na zakázku.