Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Jsme zkušený tým tesařů. Umíme postavit novou dřevostabu od základů po střechu a interiéry. Specializujeme se na roubenné domy – ať nové nebo renovaci starých. Postavíme vám i pergolu či altán.

Výstavba rodinných domů a dodávka technologií, rekuperace, tepelná čerpadla, klimatizace, podlahové topení, chytré domy, stavební poradenství, konzulatace

Silniční doprava - vnitrostátní i mezinárodní - nákladní nad 12 tun Zemní práce

Montáž, provádění: - tesařské práce - bednění monolitických stropních konstrukcí

Naše společnost se zaměřuje na komplexní stavební činnost. Zakládáme si na profesionálním a vysoce kvalitním přístupu. Specializujeme se na obklady, dlažby, omítky, zdění, betonování, šalování, fasády, zateplování rodinných domů. Provedeme vám rekonstrukci koupelny, kuchyně, ložnice a ostatních místností v domácnosti. Zhotovíme vám přestavbu na ...

Komplexní služby v energetice: - elektro projekce, revize - trafostanice, rozvodná zařízení - dodávka, montáž - rozvodná zařízení - zaměřování a přesné vytýčení kabelů VN a NN - oprava energetických zařízení.

Podlahové studio. Prodej, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - zátěžové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Nástřik práškovými barvami, prášková lakovna. Kovovýroba.

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické domy Práce: -pokrývačské Služby: -projekční činnost

Prodáváme všechny typy oken - okna dřevěná, plastová a střešní okna. Lze u nás nakoupit také dřevěné, hliníkové a bezpečnostní dveře. Součástí naší nabídky jsou také žaluzie a rolety z široké nabídky barev, vnitřní a venkovní parapety všech možných odstínů. Zajistíme také zateplovací systémy, polystyrény, minerální vlnu, izolační ...

Rodinná společnost AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se již od roku 1990 zabývá komplexní stavební činností. Specializujeme se především na budování vinných sklepů, ale portfolio naší činnosti je mnohem větší. Zabýváme se také výstavbou rodinných domů a průmyslových objektů dle požadavků zákazníka. Současně se věnujeme také ...

Veřejné osvětlení: - tel.: 553759118, p. Baroň Jaromír - havarijní služba: - tel.: 606710419 - vytyčení trasy kabelů - zprovoznění nesvítících svítidel - oprava výbojkových svítidel v obcích a podnicích - montáž reklamních tabulí. Údržba: - tel.: 553759116, p. Hrdina Vladimír - výroba odpadních košů a váz na mobilní zeleň z ...

Výroba, rekonstrukce, montáž: - přístřešky - bazénové kryty, zastřešování bazénů - zimní zahrady - skleníky - zasklívání lodžií. Sídlo firmy: - Pod Křížovou 459, Staré Město.

Firma REMSTAV PLUS spol. s r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá veškerými zemními výkopovými pracemi, realizací kanalizačních a vodovodních přípojek a stavbami silnic, chodníků, parkovacích ploch a zpevněním ploch včetně infrastruktur. V rámci své činnosti realizujeme domovní i průmyslové přípojky všech typů inženýrských sítí (voda, ...

Prodej a dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Prodej a dodávka - bambusové podlahy - dřevěné podlahy MAGNUM

Kovovýroba, opracování kovů, kovy, strojírenská výroba, strojní zámečnictví, strojně zámečnické práce. Vývoj, výroba, dodávka, prodej: -tvarované a redukované trubky (pro nábytek, stoly, interiéry, exteriéry, zábradlí atd.) -radiálně a podélně tvarované trubky

Štěrkovna. Těžba: - přírodní kamenivo (šterk) a štěrkopísky. Prodej: - písek, betonový a asfaltový recyklát, strusku, okrasné kamenivo. Uložení a recyklace demoličních inertních stavebních materiálů - beton, asfalt bez dehtu, cihla (červená) Nákladní doprava. Zemní a výkopové práce. Demolice a likvidace staveb - odstranění.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. Práce: -zednické. -zateplování fasád. -podlahářské. -obkladačské, dlaždičské.

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

Stavby Chalupa s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, sádrokartony, omítky, fasády, zateplení, podlahy, obklady a zemní a výkopové práce.

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Výroba - schody z kamene Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné zdizednické práce

Insta-on s.r.o. se zaměřuje na instalatérské a topenářské práce, výměny elektrických boilerů a vodoměrů, montáž van, sprchových koutů a krbů a na obkladačské práce.