DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Zabýváme se projekcí a realizací staveb. Systém Izodom se hodí na výstavbu jak obvodových tak nosných zdí, využívá systému tzv. ztraceného bednění. Výhodou naší technologie je pětkrát rychlejší stavění. Zdi vykazují perfektní odolnost proti plísním.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Nabízíme služby v oblasti prodeje a montáže plovoucích podlah, dveří a zárubní, parapetních desek, dřevěných plotů, okrasných balkónových zábradlí a provádění dalších truhlářských prací.

Výroba, opravy, servis, modernizace: - optické, optickomechanické přístroje, infrapřístroje, laserové dálkoměry: - pozorovací a zaměřovací přístroje, denní a noční (přenosné - dalekohledy, puškohledy) - hranolové periskopy, krycí a ohřevná skla. Kovoobráběčství. Zámečnictví.

Výstavba, montáž: - kanalizace - inženýrské sítě - voda, plyn - topení, topenářské práce - plynařské a vodoinstalatérské práce.

Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba, dodávka, montáž: - dřevěné vazníkové krovy.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy ...

Firma Petr Ptáček nabízí v Šumperku a okolí veškeré zednické práce. V rámci naší činnosti se zabýváme především rekonstrukcemi bytových jader a koupelen, ale také celých bytů a domů. Můžete se na nás obráti také s požadavkem na zateplování fasád, pokládku obkladů a dlažeb, realizací omítek a další zednické práce. Zakládáme si především na ...

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.

DŘEVONET-VÝROBA-ZAKÁZKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na tesařské a stolařské práce a návrhy a realizace interiérů a exteriérů ze dřeva.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Kamenosochařství: - kamenické práce.

Podlahové studio.Podlahářství. Realizace zakázek z oblasti: -bytová výstavba -nemocnice a zdravotnická zařízení -rekonstrukce a modernizace interiérů RD, bytů, historických objektů -rekreační a stravovací zařízení -společenská a kulturní zařízení -sportovní areály a tělocvičny -státní správa - sociální zařízení -školy, školská ...

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování.

Činnost: - projektování silnoproudých i slaboproudých elektroinstalací - projekce systému měření a regulace - inženýrská činnost

Pronájem: -kanceláře Práce: -zateplování domů Služby: -projekční činnost

Voda, topení, plyn: -odborné konzultace, projekce, dodávky, montáže -generální opravy rozvodů -instalace nových rozvodů -podlahové vytápění -systémy měření a regulace -kotelny -termostatické ventily-prodej značky COMAP -měření a vyhodnocování spotřeb vody a tepla -vyvažování topných systémů.

Jsme firma z více než 20-ti letou praxí z Kobeřic a provádíme stavební a zednické práce. Realizujeme kazetové podhledy příček, předstěn, bytových jader půdních vestaveb, obkladů, mozaiky, dlažby a zdění z jakéhokoliv materiálu. Dále realizujeme začištěni špalet po výměně oken, potěry podlah, omítky jádrové, štukové, dekorativní a rekonstrukce ...

Kovovýroba, tel.:605846656. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. 90% produkce do zahraničí - Rakousko, Německo. Eshop, internetový prodej: - kování pro posuvná vrata - kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu - kování pro skládací a harmonikové dveře - kování pro posuvné okenice, ...

Stavební společnost. Zateplování fasád rodinných a panelových domů. Sanace plochých střech, balkonů a lodžií. Kompletní rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce vstupů do domu. Výstavba rodinných domů. Zámečnické práce. Výroba klempířských prvků.

Výroba vytápění budov pomocí podlahového topení, tepelných čerpadel, rekuperace tepla, energetických plotů a solárních panelů.