Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Geodetická kancelář - geodetické práce - inženýrská geodezie - pozemkové úpravy - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalace bytů, domů, dílen, výrobních prostor i obchodů.

Stavební a sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Venkovní i vnitřní omítky. Rekonstrukce domů, bytových jader. Zajistíme i demolice a odvoz suti.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Kominictví Provádíme - čištění komínových těles - rekonstrukce komínů - opravy a zednické práce - provádíme revize komínů

Truhlářské práce, truhlář, výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -vybavení škol a školek -čalounické práce.

Truhlářství a obrábění na CNC strojích.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Prášková lakovna, kovovýroba - povrchová úprava práškovou barvou - povrchová úprava dílů tekutými barvami (v omezeném množství) - práce s nerezem - výroba nerez dílů - svařování nerezu, hliníku a železa - výroba nádrží a komponentů ke strojům silniční techniky - výroba radlic, zametačů, kompletace a opravy těchto strojů - zakázkové ...

Zemní práce. Stavební práce. Výškové práce s vysokozdvižnou plošinou. Silniční a motorová nákladní doprava. Údržba nemovitostí.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Dodáváme: - švédská tepelná čerpadla NIBE - ústřední i podlahové vytápění - solární systémy - vzduchotechniku Máme každoročně mnoho spokojených zákazníku v kraji Vysočina i v jiných krajích ČR.

Práce: - kovovýroba - kovoobrábění - zámečnictví. Výroba, velkoobchod: - spojovací materiál - hutní materiál - nářadí - svařovací technika.

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Opravy, montáž: - elektromontáže - elektroinstalace - osvětlení interiérů.

Společnost DOAL, s.r.o. sídlící v Brně se zaměřuje především na veškerou stavební činnost. Další služby, které svým zákazníkům nabízíme, jsou komplexní práce týkající se technického zařízení budov (TZB), tzn. vytápění, vzduchotechnika, klimatizace, chlazení, rozvody plynu, vody a kanalizace, elektrotechnické rozvody – měření a regulace, ...

Firma Robert Kotyza Vám sídlící v okrese Karlovy Vary nabízí svým zákazníkům montážní a instalatérské práce. Provádíme především drobné opravy bytů, rekonstrukce koupelen, montáž nábytku, malířské práce a mnoho dalšího. Zabýváme se těmito činnostmi: - rekonstrukce a přestavby koupelen, montáž sprchových koutů - montáž a demontáž nábytku ...

Firma Jaroslav Křeček se sídlem v obci Ovčáry okres Mělník nabízí svým zákazníkům především tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Dále se zabýváme výrobou a montáží zateplovacích prvků a klempířských komponentů. Můžete se na nás také obrátit s požadavkem na rekonstrukci plochých střech a dodáním střešních materiálů včetně dopravy. Odvádíme ...

Firma ZKM Praha s.r.o. byla založena v roce 1991 jako výhradně česká společnost. Vypracujeme návrh a zrealizujeme Vám vytápění prodejen, skladů, výrobních nebo montážních hal a dalších prostor dle Vašich představ. Tepelná čerpadla jsou moderní vytápěcí zařízení, které využívají teplo z okolního prostředí(země/vzduch/voda) a pomocí vnitřního ...

Firma Oldřich Němec se v rámci svého podnikání specializuje na stěhování bytových, nebytových a kancelářských prostor a také vyklízecí práce. Vyklízíme pozůstalosti, zahrady či holubí trus z půd. Dále nabízíme provedení bouracích prací a přistavujeme kontejnery na čistou suť a směsný odpad. Sídlo naší firmy se nachází v obci Pašinka, okres Kolín. ...