Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební firma Bonaspol Praha s.r.o. Opravy a sanace betonových konstrukcí Nátěr ocelových konstrukcí Rekonstrukce bytů a kanceláří Realizace komunikací Zemní práce

Zámečnictví, nástrojářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

Tesařské práce. Veškeré zednické práce. Výroba, opravy: - střechy

Zemní a výkopové práce. Demolice včetně likvidace suti. Pronájem kontejnerů. Autodoprava: - přeprava materiálu - zeminy, písku, odpadu. Pneuservis - přezouváme osobní i nákladní automobily, dodávky, motocykly a také čtyřkolky.

Sádrokartonářské práce - příčky, podhledy. Zednické práce - dozdívky, štuky. Půdní vestavby. Malířské práce - malování Airless technologii. Instalatérské práce

Rekonstrukce, oprava, obnova: -kolejí, vleček a staveb železničního svršku a spodku -silnic, skladových ploch a minipulačních prostor. Práce, stavby: -zpevněné plochy, místní komunikace, zámková, mozaiková a žulová dlažba, ražaný beton, místní komunikace Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce Projektování, ...

Návrhy. Stavba. Servis. - odborné poradenství - systém managementu jakosti (QMS) - systém životního prostředí (EMS). Podlahy: - epoxidové bezesparé podlahy - drátkobetonové podlahy se vsypem - anhydritové podlahy - různé druhy dlažeb - rekonstrukce poškozené podlahy. Izolace: - chemicky odolné izolace - vodotěsné ...

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Izolace proti vlhkosti injektáží Chemická injektáž - revoluční systém v ochraně proti vzlínání spodní vody, speciální forma bez následného doplňování chemie!!! Nejmodernější forma při které nevzniká na stavbě destruktivní kluzná plocha, která mívá za následek narušení statiky objektu. Naše firma za Vámi přijede nejen do Havlíčkova Brodu, ...

Prodej, montáž: - podlahové krytiny, pvc, korek, koberce, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, čistící prostředky na podlahy Broušení a lakování: -parkety.

Provádíme zateplení budov minerální foukanou vatou. Podle typu konstrukce budovy zvolíme vhodný izolační materiál používaný k foukané izolaci. Používáme pouze kvalitní certifikované materiály.

Instalatér v oblasti voda, topení a plyn.Provádíme kompletní instalatérské práce, dodávky materiálů, instalace vodovodních a kanalizačních rozvodů a oprav. Nabízíme profesionální instalaci ústředního vytápěni, podlahového topení, tepelných čerpadel a chladících systémů. Zajišťujeme bezpečnou instalaci plynových rozvodů pro obytné domy, kanceláře a ...

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel Ostraha majetku a osob -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Práce: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů - zřizování, úpravy a opravy meliorací, vodních toků a rybníků - odstraňování staveb - nákladní doprava sypkých materiálů a obalovaných drtí - kontejnery na likvidaci stavebních a komunálních odpadů - doprava stavebních materiálů.

Servis a prodej domácího a průmyslového chlazení. Montáže klimatizací. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Montáž, pokládka, prodej, doprava: -plovoucí podlahy -koberce -linolea -žaluzie -stropní podhledy -omítkové tapety -těsnění oken -doplňky.

Stavebně projekční práce -projekce -stavby -zateplení -doprava Provozovna: Blatno 68, 539 01 Hlinsko

Zabýváme se: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáže, opravy, revize a tlakové zkoušky vyhrazených plynových zařízení.

Výroba: - špaletová okna - eurookna - dveře - garážová vrata - schodiště, schody - historické repliky.

Činnost: - zakázková výroba nábytku z lamina a masivu - truhlářské práce - návrhy a realizace interieru Vyrobíme a smontujeme Vám nábytek na míru dle VAšeho přání z lamina nebo z masivu: - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek - dveře - schody - obložení - postele.

Klimatizace. Oprava, prodej, montáž: -chlazení

Sádrokartony Přípravné práce Dlažby - obklady - zámková dlažba Stavební práce - přípravné práce Bytová jádra - zednické práce - dokončovací práce - zdění z kamene -ZEMNÍ PRÁCE PÁSOVÍM BAGREM, KONTEJNÉROVÁ DOPRAVA

Provádíme: -výstavba a rekonstrukce rodinných domků, občanských a průmyslových staveb -sádrokartony -zateplování fasád -dodávka a montáž plastových oken a eurooken -obklady, dlažby.

- sádrokartony - stavební práce - zateplování budov - ploty, brány, vrata - žaluzie a markýzy - pasivní domy

Stavební práce. Hydroizolace plochých střech balkonů a teras folií nebo modifikovaným pásem včetně zateplení. Hydroizolace spodních staveb.Montáž klempířských prvků.Čištění a nátěry střech.Bourání a stavby komínových těles.