Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Firma Milan Červeň provádí veškeré instalatérské, topenářské a vodovodní práce. Mezi naše činnosti patří instalace a opravy rozvodů vody, topení a kanalizace, rekonstrukce koupelen, čištění kanalizace, montáž vodoměrů i výstavba či rekonstrukce kotelen. Zakázky realizujeme především v oblasti jižních Čech.

Prodej, služby: - zahradnictví - zemní práce - autodoprava - stavba oplocení - údržba zeleně.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž podlahové vytápění.

Arboristika - posouzení provozní bezpečnosti stromu, řezy stromů, zajištění koruny proti rozlomení, rizikové kácení, výsadba; Technické výškové práce. Pracujeme v okresech: Blansko, Olomouc, Prostějov, Svitavy, Žďár nad Sázavou

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Truhlářská výroba. Komplexní dodávka celých interiérů: - interiérové vybavení bytu - hotelový nábytek. Služby architekta, designera. 2D a 3D vizualizace. Odvoz starého nábytku.

Výroba, obchod, prodej, montáž: -nábytek kancelářský operativní (6 řad) -nábytek kancelářský manažerský (6 řad) -školní nábytek -sedací nábytek (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytin.

Zakázkové práce, dodávky a montážní práce, velkosériová výroba: -zámečnické v materiálu třídy 11, 17. Práce na výstředníkových lisech: -lisy 25-100 tun, materiál max. 5mm.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Společnost Petr Vantuch poskytuje veškeré autokarosářské práce a opravy automobilů. Na trhu působíme již od roku 1995. Provádíme opravy podvozků automobilů, tj. brzd, tlumičů, výfuků, opravy motorových částí, opravy vozů po havárii, elektro práce, montáže autodoplňků, diagnostiku vybraných typů vozidel a tunning. Provozujeme půjčovnu ...

Společnost SVAPO, s.r.o. se již více jak dvacet let věnuje stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, komerční i bytovou výstavbu, rekonstrukce, zateplování, sádrokartonářské práce, podhledy a příčky. Dále také provádíme zámečnické práce a dodáváme střešní okna a žaluzie. Sídlíme na adrese Skořepka 336/15, Brno.

Zajišťujeme kompletní elektromontáže od vyřízení žádosti o připojení až po úplnou kompletaci, stačí vytvořit poptávku na náš email a my Vám pošleme zdarma cenový návrh.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis: - stavební stroje, minibagry, bagry, čelní nakladače zemní frézy, kompresory vzduchové, zemní protlačovací rakety bourací kladiva pneumatická COMPAIR - vibrační technika, válec, pěchy, desky ke zhutnění zeminy - motorové elektrocentrály agregáty 220-380 V - řezačky na asfalt a korunkové ...

Výroba: - vitráže. Pískování skel a zrcadel. Zušlechťování plochého skla - pro interiéry i exteriéry.

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Elektroinstalační práce a revize

Provádíme rychlé a přesné geodetické zaměření stavby (interiérů budov, podzemí, sklepů, fasád) neobvyklou technologií ručního mobilního 3D skenování.

Zemní práce, autodoprava: - zemní vrtání - výkopy kořenů - obkopání objektů - úklid sněhu - bagrování základových pásů - přeprava strojů

Geodetická kancelář: -veškeré geodetické práce -geometrické plány: -rozdělení pozemků -vyznačení budov, věcných břemen -vytyčování hranic pozemků -inženýrská geodézie -zaměření a zhotovení tématicé mapy

Společnost VIPSTAVBY s.r.o. provádí komplexní stavební práce na klíč. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, nebytovou výstavbu ale i průmyslové stavby. Naleznete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonstrukce - zateplování budov - průmyslové ...

Práce v oblasti topenářské techniky a vodoinstalace pro rodinné domy, podnikatelské objekty a bytové domy