Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Prodej: -fólie (folie, folií, fólií) PVC, LDPE a HDPE (R-FOL, ALKORPLAN, FATRAFOL) -doplňky k fóliovým systémům -geotextilie -zátěžové a protiskluzné podlahové desky -komponenty pro dopravní značení. Služby: -hydroizolace ve stavebnictví a zemědělství -trvalá ochrana proti ropným produktům -protiradonové izolace -zajištění nezávislého ...

Realizace: - podlah - PVC, vinyl, koberce. - dveře. Eshop, internetový obchod, prodej: - bytové dekorace a doplňky.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -vestavěné skříně -police -komody... -bytové doplňky.

Truhlářské práce. Výroba nábytku : - do ložnice - do koupelny - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - selský, rustikální styl - interiérové dveře - schodiště.

Umělecké zpracování dřeva. Zakázková truhlářská výroba. Výroba: - komponenty historizujícího nábytku - hodiny, bytové doplňky - štípaného šindele. Realizace - lovecké interiéry. Dřevořezby - sakrální tématika.

Provádíme kvalitní a spolehlivé elektroinstalace pro rodinné domy, byty, průmyslové objekty. Primárně působíme v okolí Šumperku, Jeseníku, Bruntálu, Svitav, Olomouce.

Činnost: - úklidové služby - zahradnické práce - výškové práce - polymerová dezinfekce.

Firma Nemochovský působí na našem trhu již dvacet let a za tento čas nasbírala nepřeberné množství zkušeností v oboru klempířství a pokrývačství. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, provádíme rekonstrukce střech, montáž střešních oken a také oplechování komínů. Naleznete nás v obci Rousínov v okrese ...

Zámečnictví, zámečnická výroba, servis: - manipulační technika: - skladové vozíky - manipulačních vozíků. Prodej: - paletové vozíky. Výroba: - 60 druhů rudlů - atypické vozíky dle výkresu nebo vzorku.

Výroba historizujícího nábytku a bytových doplňků. Zakázková truhlářská výroba na míru. Vyrábíme interiérové prvky jako kazetové obložení stěn a stropů, schodnice, prahy, balustry, garnýže, parapety, dveřní obložky, řezby, lovecké podložky, apliky, atp

Zakázková truhlářská a řezbářka tvorba na míru - realizace slohových interiérů. Restaurování a čalounění historického nábytku

Společnost Kaderka a spol. v.o.s z Blanska provádí instalatérské a topenářské práce s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Do každého projektu vnáší inovativní přístup.

Prodej: - technické plasty - materiály na opravu elektromotorů a transformátorů. Služby: - nákladní autodoprava - zemní práce.

Stavební činnost: - rodinné domy - výrobní haly - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - plynoinstalační práce, instalatérské práce, topenářské práce.

Hodinový manžel v Jihlavě zajišťuje komplexní domácí práce (montáže nábytku, svítidel, pokládku podlah, nátěr oken), zateplování, obkládání, opravy rozvodů a kanalizace, výměny vložek, ale i kácení stromů.

Hodinový manžel. Práce: -v bytě, domě, garáži, na chatě, zahradě, starost o auto, či psa.

Firma Petr Kűhnel provádí kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu. Montujeme ústřední vytápění, kotle, rozvody vody, odpadů i solární systémy. Sídlíme v obci Velké Albrechtice, okres Nový Jičín. Montáž, oprava, instalace, práce: - vodo, topo, plyn - rozvody vody - vodovodní baterie - odpady ...

Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody vody a kanalizace v novostavbách (rozvody vody z plastu, mědi nebo oceli) - rekonstrukce veškerých vodovodních a kanalizačních rozvodů, koupelen, bytových jáder - kompletní vybavení koupelen a kuchyní - odborné montáže luxusních zařizovacích předmětů - dodávka ...

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Tato rodinná firma se zaměřuje servis pro domy, byty, ale i kanceláře z Brna a okolí. Může jít o údržbu plastových oken, promazání závěsů, elektroinstalační a vodoinstalační práce nebo vrtání a montáž nábytku.

Společnost Zdeněk Jandl poskytuje ve spolupráci s různými firmami práce s autojeřáby a montážními plošinami. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí, natěračské a zámečnické práce ve výškách, montáže reklamních systémů, kácení a ořezy stromů, práce na mostech, nakládání s těžkým předměty a mnoho dalších prací. Jsme společnost, jež je silně ...

Opravy: -elektroinstalace: -výměny zásuvek, vypínačů -opravy v bytových jádrech -výměny svítidel -voda, topení, plyn: -výměny baterií, van*, kotlů -výměny sporáků včetně dodávky -montáž koupelnových doplňků -malířské a zednické práce: -po opravách i individuálně -drobné stavby na klíč -půdní nadstavby -restaurace, bary, ...

Poskytujeme vlastníkům nemovitostí komplexní služby spojené s běžným provozem a údržbou nemovitosti včetně péče o přilehlé pozemky a komunikace. Pomůžeme Vám s drobnými stavebními pracemi doma i venku, smontujeme nábytek, vymalujeme, uklidíme, provedeme vyklizení sklepa či půdy nebo pomůžeme při stěhování. Prořežeme stromky, posekáme trávu nebo ...