Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Komplexní služby: - podlahové vytápění od firmy Rehau - vodoinstalatérství a topenářství.

Umělecké zámečnictví, kovovýroba: - zábradlí - stoly a židle - pergoly a markýzy - schodiště - pojezdové brány - vstupní branky - vstupní portály s opláštěním - atypická svítidla - nápisy a znaky - poštovní schránky - parkovací zábrany.

RENO Zámečnictví, kovovýroba, nástrojářství: - nástrojářské práce - zakázkové zámečnické práce - sváření hliníku a nerezu systémem TIG - práce na excentrickém lisu - stříhání plechů - přetáčení brzdových kotoučů - broušení hlav motorů - dopravníkové řetězy. Prodej: - hutní materiál.

Realizace plochých střech, balkonů teras. Zajistíme práce související se zakázkami - klempířské, truhlářské a tepelně - izolační práce . Hydroizolace spodních staveb, jímek, jezírek. Práce provádíme po celé ČR, případně i v zahraničí.

Stavební firma - zednické práce - stavby na klíč - rekonstrukce - zateplování - sádrokartony - fasády - dlažby a obklady - dřevěné konstrukce - ploty

Firma zajišťuje profesionální výškové práce: - rizikové kácení stromů a jiných dřevin - také natírání střech, čistící, montážní a sanační činnost včetně demolic

Výroba - produkty stavebně truhlářské výroby

Řemeslo: - truhlář - zámečník. Výroba: - klíče - zámky - kovovýroba.

Výroba, práce: -vnitřní i venkovní strojní omítky -zateplování fasád -lité anhytridové podlahy -rekonstrukce panelových bytů.

Geometrické plány, vytyčování pozemků Znojemsko, Třebíčsko, Jaroměřice nad Rokytnou -mapové podklady -inženýrské sítě -zaměřování staveb. Odhady, smlouvy, zastoupení realitní kanceláře.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Instalatérství. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Firma Stavby Hrnčíř se sídlem v Drásově zajišťuje výstavbu rodinných domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, sádrokartonové interiéry, tesařské a zednické práce v okolí Brna.

Velkoobchod, maloobchod, realizace. Prodej, dodávka:podlahy. Ebenel, podlahové studio Jany Vechetové, Vám nabízí své služby v oblasti prodeje a pokládky laminátových a dřevěných podlah, PVC podlahovin a koberců.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

Velkoobchod, maloobchod. Konzultace (zaměření), prodej, montáž (kladení)-podlahy: -laminátové plovoucí -dřevěné plovoucí -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dveře ze dřeva a PVC -vinylové podlahy.

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a ...